Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποιο είναι το μυστικό των γυναικών στην Ιαπωνία για την πορσελάνινη επιδερμίδα τους και αψεγάδιαστη σιλουέτα τους; Το μυστικό λοιπόν είναι το πιο απλό που υπάρχει: απλά πίνουν νερό με άδειο στομάχι αμέσως μόλις σηκωθούν. Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας, αν πίνετε νερό με άδειο στομάχι για έναν μήνα.

1.Θα αισθάνεστε πιο φρέσκοι και υγιείς. Μέσα σε λίγε μέρες θα νιώθετε το σώμα πιο ελαφρύ και θα έχετε την αίσθηση, ότι ο οργανισμός σας μπορεί να αποτοξινωθεί πιο εύκολα.

2.Θα βελτιωθεί ο μεταβολισμός σας. Η διαρκής αίσθηση πείνας θα εξαφανιστεί και θα έχετε περισσότερη ενέργεια.

3.Θα χάσετε βάρος ευκολότερα. Εκτός του ότι δεν θα έχετε μια διαρκή αίσθηση πείνας, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και κατά συνέπεια θα ασκήστε περισσότερο.

4.Μειώνει την καούρα. Αν υποφέρετε από δυσπεψία και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, μετά από λίγες μέρες δεν θα αισθάνεστε δυσφορία μετά από κάθε γεύμα.

5.Θα βελτιωθεί η όψη της επιδερμίδας σας. Οι ρυτίδες του προσώπου σας θα μειωθούν και το δέρμα σας θα φαίνεται πιο υγιές και λαμπερό.

Διαβάστε ακόμα:
Αυτές είναι οι πιο εύκολες γλώσσες για να μάθετε όσο βρίσκεστε σε αυτο-απομόνωση! Η καραντίνα... μήτηρ πάσης μαθήσεως

6.Θα βελτιωθεί η εμφάνιση των μαλλιών σας. Το νερό όχι μόνο θα βελτιώσει την υγεία των μαλλιών σας, αλλά θα τα κάνει να φαίνονται και πιο λαμπερά.

7.Θα σταματήσουν οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Σε τέτοιε περιπτώσεις, το νερό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τα αντιβιοτικά.

8.Θα βελτιωθεί η υγεία σας γενικά. Θα βελτιωθεί η κατάσταση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε απλές ασθένειες, χωρίς φάρμακα.

Πως να επωφεληθείτε περισσότερο από την κατανάλωση νερού το πρωί;

Πιείτε 4 ποτήρια νερό αμέσως μόλις ξυπνήσετε, πριν πλύνετε τα δόντια σας και με άδειο στομάχι. Αν δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε με 4 ποτήρια νερό, ξεκινήστε με 1 και αυξήστε σταδιακά. Μην φάτε τίποτα για τα επόμενα 45 λεπτά. Πιείτε νερό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν φάτε, αλλά μην φάτε ή πιείτε τίποτα για τις επόμενες 2 ώρες.

Πηγή: www.tilestwra.com

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ