Ακυρώσεις πτήσεων

Πολλοί ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τις ακυρώσεις πτήσεων παγκοσμίως; Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένας διαδραστικός χάρτης, που ενημερώνει αναλυτικά για τις πτήσεις και τα ταξιδιωτικά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Τον χάρτη αυτόν τον δημιούργησε η Airportia, που αποτελεί έναν νέο παγκόσμιο οδηγό πτήσεων και αεροδρομίων με πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν τις πτήσεις.

Όπως αναφέρει το Air News, τα δεδομένα πτήσεων της Airportia συγκεντρώνονται σε πραγματικό χρόνο από πλήθος παγκόσμιων πηγών εναέριας κυκλοφορίας. Την περίοδο αυτή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχει ξεκινήσει μια ανάλυση στις ακυρώσεις των πτήσεων διεθνώς ώστε να υπάρχει μια αίσθηση ρυθμού με τον οποίο οι χώρες «κλείνουν» και «ανοίγουν» τον εναέριο χώρο τους, και ενημερώνει τον κόσμο μέσω ενός χάρτη.

Ο παγκόσμιος χάρτης για τις ακυρώσεις πτήσεων είναι μια χαρτογράφηση των τιμών ακύρωσης πτήσεων ανά χώρα, παρέχοντας στιγμιαίες πληροφορίες σχετικά με τα μέρη του κόσμου που επηρεάζονται περισσότερο από τις ακυρώσεις λόγω του κορονοϊού (COVID-19).

Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν δημιουργηθεί κι άλλοι χάρτες κατά καιρούς, που βοηθάνε στα “προβλήματα” των ταξιδιωτών, όπως ο χάρτης που αποκαλύπτει τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε ακόμα:
Υποχρεωτική καραντίνα θα επιβάλει η Ιταλία για τους ταξιδιώτες από την ΕΕ

Ο χάρτης που ενημερώνει για τις ακυρώσεις πτήσεων παγκοσμίως

Διαδραστικός χάρτης για τις ακυρώσεις πτήσεων

Το “Globalia Flight Disruption Monitor” Airportia Coronavirus παρακολουθεί και χαρτογραφεί ποιες πτήσεις ακυρώθηκαν παγκοσμίως και ανά χώρα κατανεμημένες κατά εγχώριες, διεθνείς και συνολικές πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων που ακυρώθηκαν την προηγούμενη ημέρα και το ποσοστό ακύρωσης πτήσεων για την προηγούμενη ημέρα.

  • Το διάγραμμα ακύρωσης πτήσης επιτρέπει να παρακολουθείτε τα ποσοστά ακύρωσης για συνολικές, εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις παγκοσμίως και για διαφορετικές χώρες.
  • Μπορείτε να κάνετε κλικ στα ονόματα των χωρών εδώ για να δείτε τη διαφορά στα διαγράμματα μεταξύ: Κίνας, Ιταλίας και Ηνωμένων Πολιτειών και να χρησιμοποιήστε τον χάρτη και το μενού για να δείτε διαγράμματα για όλες τις άλλες χώρες.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ