Ένα τελεφερίκ, που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.700 μέτρων σε ένα από τα πιο γνωστά χειμερινά θέρετρα-στέκια πλουσίων στον κόσμο, στην περιοχή Courchevel της Γαλλίας, μεταμορφώθηκε σε ένα υπνοδωμάτιο πολυτελείας, για να προσφέρει στους ενοίκους του… όνειρα ουράνια!

Οι λάτρεις του σκι έχουν πλέον την ευκαιρία να περάσουν μερικές βραδιές στο τελεφερίκ Saulire, το ιδανικό μέρος για να φτάσουν πρώτοι το πρωί στις χιονισμένες βουνοπλαγιές και να επιδοθούν στο αγαπημένο τους χειμερινό σπορ.

- Advertisement -

Το δωμάτιο διατίθεται μέσω της γνωστής εταιρείας Airbnb και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας πρόκειται να διατεθεί για μία μόλις νύχτα σε έναν τυχερό, ο οποίος θα αναδειχθεί μέσα από ένα διαγωνισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μια αίτηση, εξηγώντας γιατί θα ήθελαν να περάσουν μια βραδιά μέσα στο τελεφερίκ. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν πριν από τα μεσάνυχτα της 26ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Τα 5 άκρως χουχουλιαστά café της Αθήνας!

Ο νικητής θα μπορεί να πάρει μαζί του τρεις καλεσμένους, για μια αξέχαστη… εναέρια διαμονή, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου.

Open house Thessalonikι: Ξεναγήσεις σε 100 εμβληματικά κτίρια της Θεσσαλονίκης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ