Και ποιος δεν θα ήθελε να πάει στην Ανταρκτική για διακοπές; Και όχι με τίποτα φλωριές, με αεροπλάνο ή ελικόπτερο δηλαδή, αλλά με το καραβάκι. Μέχρι να κάνεις μία έτσι και να ακουμπήσεις με το χεράκι σου τους πάγους.

Λίγο όμως η τύχη του Τιτανικού, λίγο το ότι τα χόβερκραφτ είναι αποκλειστικά για το στρατό, τα όνειρά μας για κρουαζιέρα στο Νότιο Πόλο πήγαν στα τάρταρα.

Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει σύντομα με το νέο γιοτ IDA Pfeiffer Ice-Class Yacht. Το πλοίο των 70 μέτρων που τροφοδοτείται από ένα σύστημα ηλεκτροκίνησης με πετρελαιοκινητήρες που μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και τα 7,000 μίλια.

Μια όπερα… σε πλωτή εξέδρα! Απίστευτο θέαμα! (photos)

Εσωτερικά πρόκειται για τον απόλυτο παράδεισο. Διαθέτει προεδρική σουίτα, πέντε VIP καμπίνες, που φιλοξενούν έως 14 άτομα ξέχωρα από το 15μελές πλήρωμα. Αν δεν μπορείς να φτάσεις την ακτή δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Διότι διαθέτει ελικοδρόμιο, δύο σκάφη διάσωσης, ένα υποβρύχιο Triton με βάρκα στήριξης κατάδυσης.

Α ναι, κι ένα μίνι υδροπλάνο.

Πως θα σας φαινόταν να μείνετε σε έναν ιπτάμενο δίσκο που επιπλέει; Ένα ανατρεπτικό ξενοδοχείο! (photos)

Τι λες; Θα το κλείσεις για όταν βγει και ας μην ξέρουμε ακόμα τιμή; Μάλλον ΣΙΓΟΥΡΑ όχι. Δεν πειράζει, σου παρέχουμε στο παρακάτω άλμπουμ ό,τι χρειάζεσαι για να το απολαύσεις, έστω κι οπτικά.

Η αρχαία πόλη στην περιοχή των Μαύρων Φαραώ…χαμένη στην έρημο! Ένα μοναδικό βίντεο (video)

«Μωβ Σπήλαιο» στην Ελλάδα; Κι΄ όμως υπάρχει! Μάθετε που βρίσκεται…

πηγή: msn.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ