Ένα ταξίδι χωρίς τις ηλεκτρονικές σας συσκευές φαντάζει αρκετά βαρετό.

- Advertisement -

Η απαγόρευση ηλεκτρονικών συσκευών σε πτήσεις προς τις ΗΠΑ και τη Βρετανία που έχουν τόπο αναχώρησης την πλειονότητα των μουσουλμανικών χωρών ισχύει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ωστόσο, η προοπτική μιας ευρύτερης απαγόρευσης – ίσως και παγκόσμιας – φαίνεται όλο και πιο πιθανή. Εάν τελικώς το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα, μία πτήση χωρίς τα gadget σας φαντάζει αρκετά βαρετή.

Παρακάτω ακολουθούν συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας μακριά από τις συσκευές της τεχνολογίας:

5 tips για να αντέξετε μία πολύωρη πτήση χωρίς να ταλαιπωρηθείτε

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ


Προσπαθήστε να γράψετε σε ένα χαρτί και μέσα σε μόλις 20 λεπτά κάθε πολιτεία των ΗΠΑ. Νομίζετε ότι τις θυμάστε όλες; Δοκιμάστε τον εαυτό σας!

 

AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ


Εάν δεν μπορείτε εύκολα να ηρεμήσετε κατά τη διάρκεια της πτήσης ζητήστε από την αεροσυνοδό να σας προσφέρει ένα ποτό. Μην ξεχνάτε ότι η κατανάλωση αλκοόλ πρέπει πάντα να γίνεται υπεύθυνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ


Ακόμη καλύτερα, το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου: Το «Proust’s À la recherche du temps perdu» του Proust, με 1.267.069 λέξεις.

 

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Εάν δεν σας βολεύει το κάθισμά σας ή νιώθετε κλειστοφοβία, ρωτήστε την αεροσυνοδό εάν μπορεί να σας μεταφέρει στην καμπίνα της πρώτης κατηγορίας.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ


Ακόμη καλύτερα, το μεγαλύτερο σε διάρκεια άλμπουμ μουσικής του κόσμου: Του Cardiff Quiet Marauder, διάρκειας τεσσάρων ωρών.

 

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ


Ένας ύπνος είναι πάντα ευχάριστος, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πτήσης σας.

 

ΚΑΝΤΕ ΓΙΟΓΚΑ


Εάν ταξιδεύετε στην καμπίνα της πρώτης κατηγορίας, τότε θα έχετε και άπλετο χώρο για να χαλαρώσετε, κάνοντας γιόγκα!

Ταξιδεύεις με μικρά παιδιά; Τα 10 «χρυσά» tips που θα σε… σώσουν!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ


Οι πτήσεις μεγάλης διάρκειας συνήθως προσφέρουν ενσωματωμένες στα καθίσματα οθόνες για την ψυχαγωγία των επιβατών. Εκεί θα βρείτε ταινίες, μουσική, σειρές, ακόμη και σταυρόλεξα!

Πηγή: fortunegreece.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ