Το Στέκι, Χανιά

Παραδοσιακό εστιατόριο στην Παλιά Πόλη, δίπλα στη Μητρόπολη Χανίων, στο γραφικό στενάκι των Αγίων Δέκα. Από το 1996 αποτελεί ένα αγαπηµένο γαστρονοµικό στέκι που αποθεώνει την αυθεντική κρητική διατροφή µε τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες του τόπου και σέβεται την παράδοση που έρχεται σε πλήρη αρµονία µε τις σηµερινές τάσεις της γαστρονοµίας

Το Στέκι, Χανιά
Το Στέκι, Χανιά

Διατηρώντας στοιχεία του παρελθόντος, όπως την αυλή που δηµιουργήθηκε από τις καταστροφές του Β’ Π. Πολέµου και την vintage αύρα του παλιού βενετσιάνικου κτίσµατος, ο χώρος είναι ιδιαίτερα ατµοσφαιρικός ενώ την ίδια στιγµή το µενού τιµά την ξακουστή τοπική κουζίνα βασισµένη σε παραδοσιακές συνταγές µε τα πιο ποιοτικά υλικά.

Το Στέκι, Χανιά
Το Στέκι, Χανιά

Στα must taste, συγκαταλέγονται πιάτα όπως το παραδοσιακό γαµοπίλαφο, το αρνάκι οφτό, το νιόκι µε στάκα και παραδοσιακό απάκι, αλλά και συνταγές µε θαλασσινά που φιγουράρουν στον πλούσιο κατάλογό του, συνοδευόµενα από µία µεγάλη ποικιλία κρητικών κρασιών και τσικουδιά από διαλεκτούς µικροπαραγωγούς.

Το Στέκι, Χανιά

Info:
Καθηµερινά από τις 10:00
Αγίων Δέκα 3-5, Παλιά Πόλη, Τ. (+30) 28210 53490
Site: www.stekirestaurant.com, FB: TO STEKI ESTIATORIO-TABERNA

Μάθετε τα πάντα για τα Χανιά μέσα από τον οδηγό μας, Best in Travel Chania, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ