Το Casablanca Social Club στη Θεσσαλονίκη γιορτάζει τον 1 χρόνο

Το Casablanca Social Club στη Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει μέσα σε 1 χρόνο να γίνει ένα από τα πιο αγαπητά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και το με ένα super 3ήμερο πάρτι!

Το Casablanca Social Club, που το γεγονός ότι στεγάζεται σε ένα εκπληκτικό νεοκλασικό στη Βασιλίσσης Όλγας -πρώην οικία Μιχαηλίδη- σε συνδυασμό με την έμπειρη ομάδα που έχει βάλει την υπογραφή της σε αυτό το all day bar restaurant με τον υπέροχο κήπο, το ανέδειξαν από την πρώτη στιγμή στο απόλυτο talk of the town!

Έτσι κλείνοντας τον 1 χρόνο του, σας προσκαλεί κι εσάς σε αυτό το μοναδικό πάρτι που ετοιμάζει στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου! Μην το χάσετε!

Casablanca Social Club - Πάρτι για 1 χρόνο

Λίγα λόγια για το Casablanca Social Club

Η διαμόρφωση των χώρων, με σεβασμό στην αρχιτεκτονική και την ιστορία του αρχοντικού, χαρακτηρίζεται από ένα mix & match exotique στυλ -θυμίζει haciendas Λατινικής Αμερικής- με vintage στοιχεία που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ενώ εντύπωση προκαλούν η σπιτίσια αισθητική και τα tailor made έπιπλα και φωτιστικά!

casablanca social club bar

Must visit από το πρωί για καφέ, ροφήματα και ένα πλούσιο πρωινό/brunch (μέχρι τις 14:30), ενώ δεν λείπει ένα comfort μενού με εκλεπτυσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Ξεχωριστό κεφάλαιο το bar του με premium κάβα, μεγάλη ποικιλία σε negroni και λίστα signature cocktails που θα απολαύσετε με ψαγμένα ακούσματα από μια ευρεία ποιοτική μουσική βεντάλια!

Info:
Λεωφ. Βασ. Όλγας 18 , Τ. 2312 43609
FB: Casablanca Social Club

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ