Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
23.3 C
Athens
ΑρχικήΞενοδοχείαResort & SpaTo ελληνικό ξενοδοχείο που πήρε διπλή διάκριση στα World Travel Awards 2021

To ελληνικό ξενοδοχείο που πήρε διπλή διάκριση στα World Travel Awards 2021

O κορυφαίος προορισμός πολυτελών διακοπών στη Χαλκιδική, το Sani Resort γιορτάζει τη διπλή επιτυχία του στα World Travel Awards 2021, λαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία World’s Leading Family & Beach Resort για 3η συνεχή χρονιά και την 1η θέση στην κατηγορία World’s Leading Luxury Green Resort για 2η συνεχή χρονιά.

Η αναγνώριση του Sani Resort ως ηγέτη στο χώρο του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω των δύο αυτών βραβείων επιβεβαιώνουν τη δέσμευση του resort για μια εμπειρία φιλοξενίας κορυφαίου επιπέδου. Με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων, απαράμιλλες εγκαταστάσεις, βραβευμένους χώρους και προγράμματα απασχόλησης για νήπια και παιδιά, αθλητικές ακαδημίες σε συνεργασία με φημισμένους αθλητές και ομάδες, περισσότερες από 40 επιλογές για φαγητό και ποτό, εξαιρετική πολιτιστική ατζέντα και ιδιωτική μαρίνα, το Sani Resort αποτελεί σημείο αναφοράς στον τουριστικό χάρτη της Μεσογείου και της Ευρώπης.

- Advertisement -

Η δέσμευσή στην τελειότητα

O κος Αντώνης Αβδελάς, Chief Sales & Marketing Officer του Sani Resort δήλωσε για τη διπλή βράβευση:

«Τα βραβεία αυτά, από τον πλέον διακεκριμένο φορέα τουρισμού, αποτελούν την αναγνώριση της δέσμευσης μας να προσφέρουμε διακοπές απαράμιλλης πολυτέλειας και αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες μας, έχοντας ταυτόχρονα θετική επίδραση σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο πέρα από τα όρια της επιχείρησής μας.
Μαζί με τους ανθρώπους μας, την κινητήριο δύναμη μας, περιμένουμε με προσμονή την επόμενη σεζόν για να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας, με τον μοναδικό τρόπο του Sani.

Εκ μέρους του Sani Resort, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι έκαναν αυτά τα βραβεία πραγματικότητα».

Παράλληλά, έχοντας πρόσφατα βραβευτεί με το παγκόσμιο βραβείο ‘Low-Carbon Ecological Scenic Spot΄στα βραβεία Sustainable Cities and Human Settlements Awards 2021, που χαίρουν την αναγνώριση των Ηνωμένων Εθνών, το Sani Resort, κατατάσσεται στα καλύτερα αειφόρα resorts στον κόσμο.

Το Sani Resort δεσμεύεται να συμβάλει στην επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής, με στόχο τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, την αύξηση της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την εξισορρόπηση των υπολειπόμενων εκπομπών μέσα από το πρόγραμμα Zero Carbon Footprint project. Το 2020, το Sani Resort έγινε με επιτυχία το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα στην Ελλάδα, καθώς ισορρόπησε τις συνολικές εκπομπές του στο μηδέν μέσω αντιστάθμισης, ενώ από το 2019 χρησιμοποιεί ήδη 100% ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές εγγυημένης προέλευσης.

Εδώ και μισό αιώνα, o σεβασμός προς τη φύση έχει κάνει το Sani Resort τον απόλυτα αειφόρο προορισμό. Η δέσμευσή του Sani προς την αλλαγή, αποδεικνύεται άλλωστε και από τη συνεχή αναγνώριση και τα επιτεύγματά του. Το Sani είναι, επίσης μέλος του United Nations Global Compact.

Τα νέα του Sani για το 2022

To Μάιο του 2022 αναμένεται η ολοκλήρωση της επέκτασης του ξενοδοχείου Porto Sani, ένα από τα πέντε 5* ξενοδοχεία του πολυβραβευμένου Sani Resort, μια επένδυση αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εντυπωσιακή ανακαίνιση περιλαμβάνει την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου και προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν την εμπειρία του νέου concept που έχει ως στόχο να προσφέρει τις πιο ξέγνοιαστες, πολυτελείς οικογενειακές διακοπές.

Η επέκταση του ξενοδοχείου θα ολοκληρωθεί με τη διάθεση 2 νέων εστιατορίων, εκτενείς κοινόχρηστους χώρους, νέες πισίνες και 148 πολυτελείς σουίτες, όλα σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών παιδιών αλλά και όλης της οικογένειας.
Επιπλέον, η επέκταση των Kids Club και Creche, θα προσφέρει ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στις νέες εσωτερικές και εξωτερικές τους εγκαταστάσεις.

Οι διαδοχικές βραβεύσεις του Sani Resort στα World Travel Awards στη διάρκεια των χρόνων καταδεικνύουν πέρα από την υπεροχή του, την αφοσίωση των ανθρώπων του, οι οποίοι έχουν συντελέσει στην επιτυχία του και έχουν κάνει τα δύο αυτά βραβεία πραγματικότητα.

Tο Sani Resort

To Sani Resort είναι ένα διεθνώς κορυφαίο πολυτελές θέρετρο, το οποίο περιλαμβάνει πέντε βραβευμένα ξενοδοχεία πέντε αστέρων (Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes). Βρίσκεται στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, 80 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του διεθνούς αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον 1.000 στρεμμάτων περιστοιχισμένο από πευκοδάση και απαράμιλλης ομορφιάς παραλίες.

Για πάνω από 50 χρόνια έχει θέσει το μέτρο σύγκρισης στον τομέα των πολυτελών διακοπών στην Ευρώπη, προσφέροντας κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ολοένα εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών του, όπως πάνω από 40 επιλογές εστιατορίων και χώρων χαλάρωσης, παγκόσμιου κύρους αθλητικές εγκαταστάσεις και ακαδημίες, όπως είναι, μεταξύ άλλων, το Rafa Nadal Tennis Centre, το Bear Grylls Survival Academy και το Chelsea FC Foundation, θαλάσσια σπορ και πάρκα αναψυχής, πέντε spa παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών περιποίησης, ένα σύγχρονο συγκρότημα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και μια ιδιωτική μαρίνα με μοναδικά εστιατόρια και καταστήματα. To Sani επίσης φιλοξενεί δύο παγκοσμίως γνωστές διοργανώσεις, το Sani Festival και το Sani Gourmet.

Σχετικά με τον Όμιλο Sani/Ikos

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort & Ikos Resorts, o Όμιλος λειτουργεί και συνεχώς αναπτύσσει 10 μοναδικά, ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και την Ισπανία (Μαρμπέλα/Εστεπόνα), τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως.

Τη διοίκηση του Ομίλου Sani/Ikos ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με τη στήριξη κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων.

Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι η επέκταση των Sani & Ikos Resorts και σε άλλες υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, ο Όμιλος παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις του για την υιοθέτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, καθώς και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και προϊόντων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα με την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,268LikesΚάντε Like
88,481 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ