Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο που το χαρακτηρίζουν ως το 8ο θαύμα του κόσμου!

Το εντυπωσιακό Guitar Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας στον κόσμο, και το χαρακτηρίζουν ως το 8ο θαύμα του κόσμου!

Γιατί να μείνετε σε ένα απλό ξενοδοχείο όταν θα μπορούσατε να μείνετε σε… κιθάρα; Το ξεχωριστό αυτό ξενοδοχείο, ιδιοκτησία της Hard Rock, θα ανοίξει στις 24 Οκτωβρίου στη Νότια Φλόριντα και μάλιστα από τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση δωματίου.

Ξενοδοχείο κιθάρα
Guitar Hotel Φλόριντα

Ανακαλύψτε ακόμα 3 νέα εντυπωσιακά ξενοδοχεία στον κόσμο που θα θέλετε να μείνετε το 2019!

Το ξενοδοχείο ύψους 122 μέτρων θα περιλαμβάνει στο εσωτερικό του ένα εντυπωσιακό στοιχείο που θα είναι μια ελεύθερη επίδειξη με ήχο, φως, νερό και χορογραφία, το “The Oculus”. Επίσης, θα περιλαμβάνει μια πισίνα ημέρας με ατμόσφαιρα κλαμπ που θα «ανταγωνίζεται οποιοδήποτε pool party του Vegas», σύμφωνα με τον Allen, πρόεδρος της Hard Rock International και Διευθύνων Σύμβουλος της Seminole Gaming.

Guitar Hotel - The Oculus

Ακόμη, θα υπάρχουν μια τεχνητή λίμνη με βαρκούλες ιδανική για οικογένειες, ένα μπαρ 12.000 ποδιών στον τελευταίο όροφο και lounge, καθώς και καταστήματα λιανικής πώλησης και μεγάλοι χώροι για συνέδρια. Τα 14 εστιατόρια στο χώρο του ξενοδοχείου είναι σίγουρο ως θα καλύψουν κάθε γούστο. Τα βλέμματα είναι σίγουρο πως θα τραβήξει και το Hard Rock Live με σημαντικές συναυλίες και show – περίπου 100 εμφανίσεις ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:  Ξενώνας Αργυρώ: Παραδοσιακή φιλοξενία στο Νυμφαίο
Guitar Hotel δωμάτια

Από την άλλη, όσον αφορά τα υπνοδωμάτια, θα ξεκινούν από 48 τ.μ. και θα ανεβαίνουν σε μέγεθος από εκεί. Ο Πύργος Oasis, για παράδειγμα, θα παρουσιάσει σουίτες “κολύμβησης” που θα είναι εξοπλισμένες με άφθονες ανέσεις. Ο Allen είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την εισαγωγή αυτού που ονομάζει “εμπειρία Bora Bora” για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Με βίλες (που κυμαίνονται από 42 έως 75 τ.μ.) βυθισμένες στο νερό και με προσωπική υπηρεσία μπάτλερ αλλά και πολλά άλλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν την απόλυτη πολυτέλεια.

Τέλος, προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη καμία τιμή, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα οι βίλες να είναι πιο προσιτές από ένα πραγματικό ταξίδι στα… Bora Bora!

- Advertisement -

Κάποιοι ήδη το χαρακτηρίζουν, ως το 8ο θαύμα του κόσμου. Ο ΑΝΤ1 κατέγραψε μοναδικές εικόνες από το εσωτερικό του.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ