Hilton Βασιλίσσης Σοφίας

Το Hilton Αθηνών είναι έτοιμο να στολίσει και να δώσει μία άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Επίσης, ανακαλύψτε την «μεταμόρφωση» της Αθήνας στις γιορτές με νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Διακόσιοι φωτοσωλήνες των δέκα μέτρων ο καθένας, θα αλλάξουν την περιοχή σε χριστουγεννιάτικο πίνακα φωτός. Οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον περίπατο τους υπό το «φως των Χριστουγέννων».

Η εν λόγω δράση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, «Υιοθέτησε την πόλη σου», και αφορά σε δωρεές εταιρειών για τον καλλωπισμό της πρωτεύουσας.

Η συμμετοχή της εταιρείας IONIKH ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ στο ανωτέρω πρόγραμμα, είναι ένα παράδειγμα καλής πρακτικής, το οποίο έχει ως στόχο την επίτευξη θετικών συνεργειών για τη διαμόρφωση του χριστουγεννιάτικου προφίλ της Αθήνας.

Είναι πολύ σημαντικό για μία τόσο τουριστική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, η οποία υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες όλο τον χρόνο, να φροντίζει την εικόνα της εκτός από τις υποδομές της. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα πόλεων στον κόσμο που έχουν αξιοποιήσει τουριστικά φεστιβάλ, εορτές και άλλου τύπου εκδηλώσεις για να προσελκύσουν τουρίστες.

Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν, ενισχύοντας την τοπικη οικονομία. Προς αυτή τη κατεύθυνση θέλει να στραφεί και η Αθήνα και κινείται προς τα εκεί με τη συνεργασία όλων των φορέων της πόλης.

Τα Χριστούγεννα έρχονται σε μία «αστραφτερή» εκδήλωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει μία «αστραφτερή» εκδήλωση για να τα γιορτάσει.

Μικροί και μεγάλοι θα παραβρεθούν στην εκδήλωση και θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μουσική, να δουν το πάρκο να στολίζετε με φωτάκια και έλατα και να κάνουν πατινάζ στον πάγο.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Το Σάββατο 30/11 στις 18.00, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με μια γιορτή κυριολεκτικά αστραφτερή!

Ελάτε να ζήσετε από κοντά την πιο φωτεινή εμπειρία των Χριστουγέννων. Παρακολουθώντας τους χώρους του ΚΠΙΣΝ να μεταμορφώνονται ο ένας μετά τον άλλον σ’ ένα μαγικό μέρος πλημμυρισμένο στο φως, τη μουσική και τον χορό!

Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια των δέντρων του Καναλιού ανάβουν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύπτονται σε όλη τους τη λάμψη, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στήνουν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς.

Το Παγοδρόμιο παίρνει ξανά ζωή! Καθώς οι πρώτοι επισκέπτες γλιστρούν στον φρέσκο πάγο υπό τους ήχους της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρασύρουν και τα Σιντριβάνια του Καναλιού, που συμμετέχουν στον χορό με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο.

Η γιορτή κορυφώνεται με το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η SOUL queen Idra Kayne μας βάζει χορευτικά στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο, ξεσηκωτικό live.

Είσοδος Ελεύθερη

Τα Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύουν χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στις 30/11 θα υπάρχει:

  • Δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης και μεταφορά προς και από το ΚΠΙΣΝ με shuttle bus σε συνεχή ροή.
  • Δρομολόγια shuttle bus από Σύνταγμα και ΗΣΑΠ Φαλήρου.

Αν δεν μπορείτε να είστε μαζί μας στο ΚΠΙΣΝ, δείτε τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο να ζωντανεύει και μέσω live-streaming στο snfcc.org

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ