Οι κάτοικοι του Ισλαμαμπάντ έβλεπαν επί δύο ώρες να πετάει στον ουρανό ένα ασυνήθιστο αντικείμενο, όπως αναφέρει η New York Post. Ο Arslan Warraich, που τράβηξε τις φωτογραφίες, υποστηρίζει ότι πέρασε δύο ώρες βλέποντας το αντικείμενο, τριγωνικού σχήματος, να αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα.

«Ακόμα δεν ξέρω τι ήταν. Το γύρισα για πάνω από 12 λεπτά σε διαφορετικές ώρες, έβγαλα δεκάδες φωτογραφίες και το παρατήρησα για περίπου 2 ώρες. Σε γυμνό μάτι φαινόταν σαν ένας μαύρος στρογγυλός βράχος, αλλά καθώς έκανα μεγέθυνση, μπορούσα να δω ότι είχε περίπου το σχήμα ενός τριγώνου με ένα σαφές εξόγκωμα στην κορυφή προς την πλάτη. Ήταν συμπαγές μαύρο και δεν είχε αιχμηρές άκρες. Δεν αντανακλούσε πολύ φως και δεν εξέπεμπε φως το ίδιο», εξήγησε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά ξέρω τι δεν ήταν – δεν ήταν πουλί. Στην πραγματικότητα είχα πουλιά στο κλιπ, ενώ γύριζα αυτό το πράγμα. Πετάω ο ίδιος drone, οπότε ξέρω ότι δεν ήταν ούτε εμπορικό drone. Και δεν έχει νόημα για τον στρατό μας να πετά μυστικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από μια πολυτελή περιοχή του Ισλαμαμπάντ όπου ζουν οι περισσότεροι από τους στρατιωτικούς και τους κυβερνητικούς αξιωματικούς».

Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο και προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους κυνηγούς UFO.

Διαβάστε ακόμα:  Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων με ένα νέο 3ετές Πρόγραμμα Υποτροφιών για 120 νέους και νέες που αγαπούν την αεροπορία

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΕκδρομή στα όμορφα Φιδάκια Ευρυτανίας και ένας υπέροχος ξενώνας με βαθμολογία σχεδόν το απόλυτο 10!
Επόμενο άρθροΗ Scoot και το αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής στην Αυστραλία «ξανασμίγουν» μετά από δυο χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ