Πάσχα 2020 βίντεο

Όλοι θα θυμόμαστε το Πάσχα του 2020 ή αλλιώς το “Πάσχα του κορονοϊού” που χρειάστηκε να το περάσουμε κάπως διαφορετικά, μένοντας σπίτι.

Η ομάδα Up Drones δημοσίευσε ένα ξεχωριστό βίντεο, αφιερωμένο στο Πάσχα του 2020. Όπως αναφέρει η ομάδα Up Drones στο βίντεό της, “Αν κάποιος μας έλεγε πριν από τέσσερις μήνες ότι θα γιορτάζαμε την Ανάσταση του Κυρίου από τα σπίτια μας χωρίς να έχουμε ούτε αυτά τα πέντε λεπτά που χρειαζόμαστε οι περισσότεροι για να πάμε στην Εκκλησία και να πάρουμε το Άγιο Φως στο σπίτι μας θα τον περνάγαμε σίγουρα για τρελό!

Κι όμως η πανδημία του κορονοϊού το κατάφερε κι αυτό! Να αναγκάσει έναν βαθιά θρησκευόμενο λαό που πάντα τηρεί ευλαβικά τις παραδόσεις να γιορτάσει αυτές τις άγιες μέρες από το σπίτι του. Κάτι και η σωστή επιβολή των μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση για αποφυγή της εξάπλωσης του ιού και βρεθήκαμε όλοι σχεδόν οι Έλληνες να γιορτάζουμε την ανάσταση του Κυρίου στα σπίτια μας, πολλοί έξω από τα μπαλκόνια μας κοιτάζοντας τα βεγγαλικά που φώτιζαν όμορφα τον νυχτερινό ουρανό της Αττικής από όπου και είναι οι παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε. Αυτό το Πάσχα μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά που θεωρούμε δεδομένα.

Διαβάστε ακόμα:
Επιτάφιοι γύρω από τις εκκλησίες, Ανάσταση στις 9, Πάσχα στα μπαλκόνια και οι τουρίστες καθ' οδόν...

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ομάδα Up Drones για το Πάσχα 2020:

Γνωρίστε την ομάδα Up Drones

Η Up Drones είναι μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τις πτήσεις με drones και τις λήψεις μοναδικών πλάνων (βίντεο, φωτογραφία) και δημιουργήθηκε γα να καλύψει με τις εναλλακτικές υπηρεσίες της, τις πιο σύγχρονες και απαιτητικές ανάγκες. Όντας αναγνωρισμένοι στο χώρο τα τελευταία χρόνια, αλλά και πιστοποιημένοι στις πτήσεις, καλύπτουν τις ανάγκες σας σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα των νέων εφαρμογών.

Παρέχουν υπηρεσίες στους τομείς των κινηματογραφικών και προωθητικών παραγωγών, αεροφωτογραφήσεων, τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών, υλικού marketing υψηλής ποιότητας, δημιουργίας video clips.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ