κατάστημα Apple Marina Bay Sands σιγκαπούρη

Στην περίφημη Marina Bay της Σιγκαπούρης οι ντόπιοι και οι επισκέπτες μπορούν πλέον να επισκεφθούν το πρώτο κατάστημα της Apple που… αιωρείται στο νερό! Πρόκειται για μια γυάλινη κατασκευή σε στρογγυλό σχήμα που έχει τοποθετηθεί πάνω στο νερό και λειτουργεί ως αρχιτεκτονικό έργο τέχνης, απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο της πόλης.

- Advertisement -
κατάστημα Apple Marina Bay Sands σιγκαπούρη
Ένας τεράστιος γυάλινος θόλος μοιάζει να επιπλέει στο νερό.

Το Apple Marina Bay Sands είναι το πρώτο κατάστημα της εταιρείας σε αυτή τη μορφή και η έμπνευση της δημιουργίας του προήλθε από το Πάνθεον της Ρώμης. Οι κατασκευαστές έχουν χρησιμοποιήσει τεράστια κομμάτια γυαλιού, που έχουν ενωθεί μεταξύ τους, δημιουργώντας μια σφαίρα, ενώ δέντρα στο εσωτερικό του καταστήματος προσφέρουν πηγή δροσιάς στους επισκέπτες.

κατάστημα Apple Marina Bay Sands σιγκαπούρη νυχτερινή
Το Apple Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο.

Η δημιουργία του γυάλινου αυτού θόλου επιτρέπει στο φυσικό φως να λούζει το εσωτερικό του καταστήματος ενώ οι minimal σχεδιαστικές γραμμές στο εσωτερικό συμπληρώνουν ιδανικά το κόνσεπτ της κατασκευής. Οι επισκέπτες θα μπορούν να περπατήσουν ανάμεσα από τα προϊόντα της Apple, να παρακολουθήσουν σε video walls τα τελευταία νέα της εταιρείας και να θαυμάσουν τα gadgets, ενώ ειδικοί σύμβουλοι περιμένουν επιχειρηματίες και πελάτες για ενημέρωση.

κατάστημα Apple Marina Bay Sands σιγκαπούρη αιωρείται στο νερό
Είναι το πρώτο κατάστημα παγκοσμίως της Apple που έχει αυτό τον πρωτότυπο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Η Σιγκαπούρη είναι μια ξεχωριστή πόλη όπου εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές κατασκευές κοσμούν κάθε γωνιά της, με το Apple Marina Bay Sands να συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το ύφος αυτής της τεχνολογικά προηγμένης μεγαλούπολης. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν διστάζουν να εκφράσουν τη χαρά τους για το αποτέλεσμα, ενώ τα εγκαίνια που έγιναν στις 10 Σεπτεμβρίου έδειξαν και με το παραπάνω την επιτυχία του καταστήματος, που έλαβε τα πιο θετικά σχόλια από Τύπο και παρευρισκομένους. Στο μέλλον η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει κι άλλα πρωτότυπα καταστήματα ανά τον κόσμο.

κατάστημα Apple Marina Bay Sands σιγκαπούρη εσωτερικό
Η θέα από τις μεγάλες τζαμαρίες στον περιβάλλοιντα χώρο είναι εξαιρετική για τους επισκέπτες του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ