Ένα ακόμα βραβείο κέρδισε η Περιφέρεια Κρήτης για τις δράσεις της στον Τουρισμό, την Υγεία και κατά συνέπεια στην οικονομία και την κοινωνία της. Η άριστη προετοιμασία της, η πολυδιάστατη στήριξη των τομέων παραγωγής της, η συνεχής ανάδραση και η επανεξέταση των δεδομένων, η συζήτηση με τους φορείς και την κοινωνία, η συνεχής συνεργασία με τα εκπαιδευτικά, τεχνολογικά και ακαδημαϊκά της ιδρύματα, η ομαδική δουλειά για 2η συνεχή χρονιά, είχε ως αποτέλεσμα την αναγνώριση της Περιφέρειας Κρήτης, ως μια από εκείνες, που πρωτοστάτησαν και αναγνωρίστηκαν, στο Διεθνές Επίπεδο.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021» του Quality Net Foundation η Περιφέρεια Κρήτης  βραβεύτηκε  με το πρώτο βραβείο BRAVOSustainability Dialogue& Awards 2021”ως καλή πρακτική στην κατηγορία «Κοινωνική Συνοχή»για το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό πρόγραμμα με στόχο την εκπαίδευση επιχειρηματιών και εργαζομένων για το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού που χρηματοδότησε και υλοποίησε  για δεύτερη συνεχή χρονιά εξ αποστάσεως, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας-on line η Περιφέρεια Κρήτης με τη συνεργασία της Υγειονομικής Περιφέρειας, των νοσοκομείων, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης,

βραβείο Περιφέρεια Κρήτης

Η παραλαβή του βραβείου έγινε ηλεκτρονικά από την εντεταλμένη σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Γεωργία Μηλάκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη δίνουμε μια μάχη ενάντια στην πανδημία. Έναν αγώνα που απαιτεί τη συνεργασία, τον κοινό προγραμματισμό όλων των φορέων του νησιού, προκειμένου να περιορίσουμε τις συνέπειες σε οικονομικό κοινωνικό επίπεδο. Η βράβευση της Περιφέρειας με το πρώτο βραβείο BRAVOSustainability Dialogue& Awards 2021”ως καλή πρακτική στην κατηγορία «Κοινωνική Συνοχή» επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας, πως όλοι μαζί θα χτίσουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας στην Κρήτη. Πως πυξίδα μας παραμένει η ποιοτική ανάπτυξη  η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη».

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021» του Quality Net Foundation η Περιφέρεια Κρήτης  βραβεύτηκε  με το πρώτο βραβείο “BRAVOSustainability Dialogue& Awards 2021”ως καλή πρακτική στην κατηγορία «Κοινωνική Συνοχή»

Από την πλευρά της η εντεταλμένη Περιφερειακής Σύμβουλος Γεωργία Μηλάκη ανέφερε: «Τα Bravo Sustainability Awards έρχονται να επισφραγίσουν και να ενισχύσουν την αξιοπιστία της Κρήτης ως ασφαλούς και καινοτόμου τουριστικού προορισμού. Η Περιφέρεια Κρήτης με την συνεργασία των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, εργάζεται ομαδικά για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για την Κρήτη του αύριο!».

Share: Facebook LinkedIn Tweet Viber Whatsapp

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ