Το Selina Centavrus Pelion ανοίγει επίσημα τις πόρτες του με ένα δωρεάν τριήμερο φεστιβάλ!

Η Selina, η παγκόσμια κοινότητα εναλλακτικών εμπειριών διαμονής, εγκαινιάζει επίσημα την παρουσία της στην Ελλάδα με το πρώτο της ξενοδοχείο, Selina Centavrus Pelion, στη Μακρινίτσα. Συμπληρώνοντας ήδη τρεις μήνες λειτουργίας, προσκαλεί το κοινό να απολαύσει εντελώς δωρεάν ένα μοναδικό τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο μουσική από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στους χώρους του Selina Centavrus Pelion αλλά και στην Πλατεία Μακρινίτσας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

 • Παρασκευή 06/09/19
  21:00 – 01:00 En Lefko 87.7 goes Selina
  Σάκης Τσιτομενέας – Γιώργος Μπακαλάκος (aka ΝΤΕΙΒΙΝΤ) – Εύα Μπουντούρη
 • Σάββατο 07/09/19
  20:00 – 01:00 Grand Opening Party
  Mount Ten / Μαρίνα Σάττι + Fonέs / The Dreamer after party
 • Κυριακή 08/09/19
  17:00 Συναυλία στην Πλατεία της Μακρινίτσας
  Δημήτρης Μυστακίδης
Selina Centavrus Grand Opening Weekend - πρόγραμμα

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του Selina Centavrus Grand Opening Weekend, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Selina Centavrus Pelion στο Facebook.

Μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψετε το Πήλιο, ένα μαγευτικό προορισμό για όλο το χρόνο!

Σχετικά με τη Selina

Η Selina είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands φιλοξενίας στον κόσμο, συνδυάζοντας καταλύματα μοναδικής ομορφιάς που περιλαμβάνουν χώρους εργασίας, ευεξίας, προτάσεις ψυχαγωγίας και τοπικές εμπειρίες για τη νέα γενιά περιπλανώμενων ταξιδιωτών που θέλουν να βιώνουν το ταξίδι συνδυάζοντας την εργασία και την εξερεύνηση νέων προορισμών.

Με έμφαση στο design, την τεχνολογία και την κοινωνική ευαισθητοποίηση, η Selina διαθέτει σήμερα πληθώρα καταλυμάτων σε 14 χώρες που περιλαμβάνουν αστικούς, παραλιακούς και ορεινούς προορισμούς. Προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε μια νέα γενιά ταξιδιωτών με παγκόσμιες πολιτιστικές ανησυχίες, οικονομικά συνειδητοποιουμένους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους, που θέλουν να συλλέγουν ταξιδιωτικές εμπειρίες ενώ συνδυάζουν την εργασία, τη διασκέδαση και τη διεύρυνση των γνώσεών τους. (www.selina.com)

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ