Εάν πας στη Θεσσαλονίκη μ ην παραλείψεις να περάσεις μια βόλτα από τα παρακάτω street food corners! Και αυτό γιατί όχι μόνο θα χορτάσεις από το φαγητό αλλά θα δοκιμάσεις και τις καλύτερες γεύσεις της πόλης!

Salumeria

Ολύµπου 82, Τ. 2310 272988

Το travelstyle.gr σας προτείνει 6 must στάσεις για street food στην Θεσσαλονίκη!

Αυτή η στάση είναι απαραίτητη, γιατί συνδυάζει ένα µεζεδοπωλείο µε εκλεκτά και νόστιµα φαγητά αλλά και ένα παντοπωλείο όπου µπορείτε να προµηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα, ξεχωριστά αλλαντικά, τυροκοµικά, ακόµα και γλυκίσµατα.

Η Daily Mail ταξίδεύει και μας παρουσιάζει το πιο ωραίο δωμάτιο με θέα στην Ελλάδα! (photos)

Καθηµερινά 09:00-01:00.

Fat Mama’s

Μελενίκου Κωνσταντίνου 5, Τ. 2313 072231

Το travelstyle.gr σας προτείνει 6 must στάσεις για street food στην Θεσσαλονίκη!

Μοντέρνο και παιχνιδιάρικο, ανοίγει την όρεξη των θαµώνων του µε λαχταριστά Brunch n’ Lunch σε γλυκές και αλµυρές προτάσεις. Με φόντο ένα ντιζαϊνάτο σκηνικό µέσα και έξω στα τραπεζάκια ή και take away µπορείτε να διαλέξετε ανάµεσα σε λαχταριστά pancakes, club sandwiches, burgers, αλλά και αρωµατικούς καφέδες και ροφήµατα. 24ωρο.

ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΠΕΜΠΤΟ

Γεωργίου Σταύρου 8, Τ. 2310 260377 

Το travelstyle.gr σας προτείνει 6 must στάσεις για street food στην Θεσσαλονίκη!

Στον βιοµηχανικού στυλ χώρο του, οι θαµώνες µυούνται στη λογική του food bar και στον συνδυασµό πιάτων ελληνικής δηµιουργικής κουζίνας που αναδεικνύονται µέσα από το δικό τους… απόσταγµα που προτείνει το πλούσιο µενού, ενώ όσοι θέλουν να απολαύσουν µόνο φαγητό θα βρουν µια µικρή κάρτα µε 5 προτάσεις. Υποδειγµατική η λίστα αποσταγµάτων ενώ µέχρι τις 15:00 σερβίρεται και η brunch κάρτα!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Αυτό είναι το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που έχει βαθμολογία στην booking 9,3! (photos)

Καθηµερινά 11:00-00:00.

Ηola Mexicana

Κούσκουρα 6, Τ. 2310 240700 

Το travelstyle.gr σας προτείνει 6 must στάσεις για street food στην Θεσσαλονίκη!Κάντε ένα ταξίδι στο Μεξικό ξεκινώντας από την καρδιά της πόλης. Δοκιµάστε tacos, burittos, quesadillas και άλλες νοστιµιές αλλά µην… ξεχάσετε να πιείτε µαργαρίτες και τεκίλες σε ένα εξωτικό σκηνικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Βοµβίδια

Βασ. Ηρακλείου, Νέα Αγορά Μοδιάνο, Τ. 2310 281939

Το travelstyle.gr σας προτείνει 6 must στάσεις για street food στην Θεσσαλονίκη!Aπό το 1982, µε πίστη στην παράδοση, το ύφος και την ποιότητα, τα Βοµβίδια στη Νέα Αγορά Μοδιάνο είναι στέκι φανατικών θαµώνων και θαυµαστών του οµώνυµου πιάτου αλλά και κοµµάτι της cult ιστορίας της πόλης. Από πέρυσι το συναντάµε µεγαλύτερο και ανακαινισµένο, µε σταθερές, όµως, πάντα τις εκλεκτές γεύσεις, µε το οµώνυµο πιάτο να κρατά τα πρωτεία! Συν delivery.

Καθηµερινά, εκτός Κυρ., 11:00-18:00.

Hot Hot Burger

Πολυτεχνείου 18, Λαδάδικα, Τ. 2310 537003

Το travelstyle.gr σας προτείνει 6 must στάσεις για street food στην Θεσσαλονίκη!

Το µέλος της γνωστής αλυσίδας που εξειδικεύεται στην τέχνη των burgers από τον περασµένο Ιούλιο ξεσηκώνει τους περαστικούς στην οδό Πολυτεχνείου µε ζουµερά burgers, τραγανές πατάτες, χειροποίητες sauce και σαλάτες που οι θαµώνες απολαµβάνουν συνδυαστικά µε παγωµένες µπύρες.

Δευτ.-Πέµ. 10:00-03:30, Παρ. & Σάβ. 24ωρο, Κυρ. 10:30-05:30.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ