Ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης, Κέρκυρα

Το Ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης στην Κέρκυρα με ιστορία από το 1924, και µε την τρίτη γενιά της οικογένειας Δαφνή πλέον στο τιµόνι, αποτελεί σηµείο αναφοράς του νησιού.

Ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης, Κέρκυρα
Ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης, Κέρκυρα

Μαντολάτο, µάντολες και κουµκουάτ αποτελούν τα δυνατά χαρτιά του, ενώ το σπιτικό παγωτό του µε ντόπιο κερκυραϊκό γάλα και πάνω από 40 γεύσεις, (best seller το κουµκουάτ και το οµώνυµο µε βανίλια, αγριοφράουλα και αµύγδαλο) ξετρελαίνει µικρούς και µεγάλους!

Ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης, Κέρκυρα
Ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης, Κέρκυρα

Οι βιτρίνες του όµως δεν εξαντλούνται µόνο σε αυτά. Γλυκά old fashioned αλλά και µοντέρνα, φτιαγµένα µε πατροπαράδοτο τρόπο τιµώνται δεόντως από ντόπιους και επισκέπτες. Η ποιότητα στις πρώτες ύλες, η εµµονή στις παραδοσιακές συνταγές, αλλά και το µεράκι δηµιουργούν προϊόντα µε διαχρονική αξία…

Ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης, Κέρκυρα

Τip: Αν επισκεφτείτε την Κέρκυρα την περίοδο του Πάσχα προμηθευτείτε την καθιερωμένη φογάτσα (τσουρέκι µε προζύµι), αλλά και τις ξακουστές κολοµπίνες (τσουρεκάκια σε σχήµα περιστεριού, µε κόκκινο αυγό στη µέση). Αξίζει να δοκιµάσετε τη µουστάρδα chutney, παραδοσιακό γλυκό των Άγγλων!

Info:
Καθηµερινά από τις 8:00
Νικ. Θεοτόκη 32, Κέρκυρα, Τ. 26610 39474
Site: www.papagiorgis.gr, FB: Papagiorgis, Instagram: papagiorgis_patisserie

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να δείτε τις υπέροχες στάσεις για φαγητό στην Κέρκυρα, όπως και προτάσεις για διαμονή στο «βενετσιάνικο» νησί της Ελλάδας!

Μάθετε τα πάντα για την Κέρκυρα μέσα από τον οδηγό μας, Gold book of Corfu, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Δείτε περισσότερες προτάσεις για την Κέρκυρα μόνο στο travelstyle.gr:

Προηγούμενο άρθροΗ Aegean γίνεται 20 χρονών και προσφέρει 50% έκπτωση στις πτήσεις της!
Επόμενο άρθροΗ πρώτη ελληνική παραλία όπου απαγορεύεται το κάπνισμα είναι γεγονός!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ