Μύκονος, χώρα

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα πρώτα αποτελέσματα του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” του Υπουργείου Τουρισμού. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων, καθώς και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων. Το travelstyle απαντά στις απορίες σας.

Πώς κάνω ένσταση

Αν καταθέσατε αίτηση κι απορριφθήκατε, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας. Μόλις εξεταστούν και οι ενστάσεις θα αναρτηθεί το Οριστικό Μητρώο Ωφελουμένων-Δικαιούχων, και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων.

Το Τελικό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση των αιτήσεων από το οριστικό Μητρώο.

Δείτε επίσης Ξεκίνησε να πλέει για Πειραιά το εντυπωσιακό Costa NeoRomantica

Ελλάδα

Πώς επιλέγω κατάλυμα

Οι δικαιούχοι και τα τυχόν ωφελούμενα μέλη του e-voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι της ηλεκτρονικής επιταγής.

Διαβάστε ακόμα:  To Changi Airport της Σιγκαπούρης επεκτείνει το Terminal 5

Από το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για τη τιμή συνεργασίας όπως αυτή έχει δηλωθεί από τον πάροχο του καταλύματος. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Βασική προϋπόθεση είναι η διαμονή διάρκειας 4 διανυκτερεύσεων.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μείνει περισσότερες μέρες στο κατάλυμα, τότε θα πρέπει να κάνει ο ίδιος συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής, ενώ το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ