Ονειρεύεστε λευκές αμμουδιές και αιώνιο καλοκαίρι; Χαζεύουμε φωτογραφίες και ψάχνουμε τιμές για πέντε ονειρεμένους εξωτικούς προορισμούς.

Σε τροπικά νησιά… θέλω να βρεθούμε

Στο Μπαλί

Πού είναι; Στην Ινδονησία, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Είναι ένα μεγάλο νησί, περίπου όσο η μισή Κρήτη, με τέσσερα εκατομμύρια κατοίκους και ονειρεμένες λευκές αμμουδιές.

Τα τροπικά νησιά που θα θέλαμε να πάμε τώρα!

Πόσο κάνει; Από 515€ κατ’ άτομο ξεκινά το πιο οικονομικό πακέτο που βρήκαμε, με το Imagination Travel, για 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, πρωινό, τοπικές μεταφορές και αεροπορικά πήγαινε-έλα. Μαζί με τους φόρους των αεροδρομίων, η τιμή ανεβαίνει στα 860€.

Οι τέσσερις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου

Στον Μαυρίκιο

Πού είναι; Στον Ινδικό Ωκεανό, σχεδόν δίπλα στη Μαδαγασκάρη –κάτω δεξιά όπως κοιτάτε τον χάρτη της Αφρικής. Είναι ανεξάρτητο κράτος, έχει πληθυσμό ένα εκατομμύριο κατοίκους και έκταση λίγο μικρότερη από τον νομό Χανίων.

Τα τροπικά νησιά που θα θέλαμε να πάμε τώρα!

Πόσο κάνει; Από τα 857€ το άτομο ξεκινούν τα πακέτα του Filippis Tours, για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, ημιδιατροφή, μεταφορές και αεροπορικά πήγαινε-έλα. Οι φόροι αεροδρομίων ανεβάζουν την τιμή στα 1.237€.

Στις Σεϋχέλλες

Πού είναι; Στην ίδια «γειτονιά» του Ινδικού Ωκεανού, λίγο βορειότερα της Μαδαγασκάρης. Επίσης ανεξάρτητο κράτος, αποτελείται από 115 νησιά με συνολική έκταση ελάχιστα μεγαλύτερη από τον Βόλο (455 τετραγωνικά χιλιόμετρα) και πληθυσμό 94.205 κατοίκους.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Τα τροπικά νησιά που θα θέλαμε να πάμε τώρα!

Πόσο κάνει; Από 1.010€ το άτομο ξεκινά το πακέτο του Smile Acadimos που περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό, μεταφορές και αεροπορικά μετ’ επιστροφής. Μαζί με τους φόρους των αεροδρομίων, θα υπολογίσετε περί τα 1.300€.

Στις Μαλδίβες

Πού είναι; Στον Ινδικό Ωκεανό, αλλά σε άλλη γειτονιά –νότια της Ινδίας– και άρα άλλη ήπειρο, την Ασία. Ανεξάρτητο κράτος κι αυτή, ένα από τα μικρότερα του κόσμου, αποτελείται από μικρά, τοσοδούλικα νησάκια που λέγονται ατόλες, και όλα μαζί σε έκταση δεν ξεπερνούν τα Χανιά (την πόλη, όχι τον νομό).

Τα τροπικά νησιά που θα θέλαμε να πάμε τώρα!

Πόσο κάνει; Από 1.064€ το άτομο ξεκινούν τα πακέτα του Signature Travel, για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με ημιδιατροφή, μεταφορές και αεροπορικά πήγαινε-έλα. Οι φόροι αεροδρομίων ανέρχονται στα 375€, οπότε συνολικά θα υπολογίσετε 1.439€.

Στις Μπαχάμες

Πού είναι; Στην Καραϊβική (κάποια από τα νησιά και στον Ατλαντικό). Είναι ανεξάρτητο κράτος, που αποτελείται από περίπου 700 νησιά, με συνολική έκταση λίγο μικρότερη από τη Στερεά Ελλάδα, και 397 χιλιάδες κατοίκους.

Τα τροπικά νησιά που θα θέλαμε να πάμε τώρα!

Πόσο κάνει; Από 1.815€ το άτομο ξεκινά το πακέτο του Cosmorama για 5 διανυκτερεύσεις σε 5άστερο ξενοδοχείο, πλήρη διατροφή, μεταφορές και αεροπορικά εισιτήρια πήγαινε-έλα. Μαζί με φόρους αεροδρομίων (στα 390€) η τιμή βγαίνει 2.205€.

πηγή:in2life.gr
- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ