Αεροπλάνο εν πτήσει

Ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες, η TUI, ανακοίνωσε πως από τις 25 Ιουλίου διευρύνει το πρόγραμμά της με νέες πτήσεις προς ελληνικούς και μεσογειακούς προορισμούς για τους Βρετανούς ταξιδιώτες. Ταυτόχρονα, η TUI θα προσφέρει επιπλέον κάλυψη για κρούσματα του ιού για κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τις 11 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Η ανακοίνωση της TUI

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας ανακοίνωσε πως:

- Advertisement -
  • Από τις 25 Ιουλίου θα προσφέρει διακοπές από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ προς τη Ζάκυνθο, καθώς και προς Μενόρκα, Μαγιόρκα, Αλικάντε, Ρους, Φουερτεβεντούρα και Γκραν Κανάρια.
  • Από την 1η Αυγούστου, θα ξεκινήσει πτήσεις από οκτώ περιφερειακά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου προς Χανιά, Κεφαλονιά, Σκιάθο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη, καθώς και προς Νταλαμάν, Αττάλεια, Σμύρνη και Αλικαρνασσό στην Τουρκία.

Παράλληλα, στόχος της TUI για την φετινή τουριστική σεζόν είναι να φέρει στην Ελλάδα πάνω από 1,5 εκατομμύριο Βρετανούς τουρίστες.

Η TUI δήλωσε ότι σκοπεύει επίσης να προσθέσει και άλλους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Πορτογαλία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και το Μαρόκο τους επόμενους μήνες, ανάλογα με την άρση των περιορισμών σε κάθε χώρα.

Διαβάστε ακόμα:  Cycladic: Τα πρώτα ηλεκτρικά αεροπλάνα στην Ελλάδα και προσθήκη δρομολογίων
Έλεγχος γυναίκας στο αεροδρόμιο

Η ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση κρούσματος

Η επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη θα παρέχει ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό εάν ένας πελάτης προσβληθεί από τον ιό ενώ βρίσκεται σε διακοπές, το κόστος διαμονής για όσο διάστημα χρειασθεί, καθώς και το κόστος νέας πτήσης επιστροφής στο σπίτι, εάν ζητηθεί από τους πελάτες να απομονωθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, Andrew Flintham δήλωσε ότι πολλοί πελάτες περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν για το αν θα μπορούσαν να πάνε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, οπότε η TUI είναι ικανοποιημένη που οι πρώτοι πελάτες αναχώρησαν το σαββατοκύριακο, με πλήρη ασφάλεια και με επιπλέον κάλυψη εάν υπάρξουν κρούσματα κορονοϊού. Η TUI δηλώνει ότι εάν χρειασθεί θα προσαρμόσει τα σχέδιά της και εάν υπάρξουν αλλαγές στις κυβερνητικές οδηγίες και ακυρώσεις οι πελάτες θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ