Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
22.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsTUI UK: Νέες ακυρώσεις τουριστικών πακέτων για την Ελλάδα

TUI UK: Νέες ακυρώσεις τουριστικών πακέτων για την Ελλάδα

Μετά την απόφαση στις αρχές Ιουνίου να ακυρώσει όλα τα τουριστικά πακέτα που είχαν προορισμό την Κρήτη ο βρετανικός ταξιδιωτικός όμιλος TUI προχώρησε τώρα στην περαιτέρω ακύρωση ταξιδιωτικών προγραμμάτων μέχρι τις 11 Ιουλίου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες ώρες. Ο βρετανικός tour operator TUI UK, προχώρησε στην απόφαση αυτή επικαλούμενος τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τα ταξίδια.

Στο πλαίσιο αυτό η TUI ακύρωσε τα πακέτα της με προορισμό τη Ζάκυνθο μέχρι και τις 28 Ιουνίου και τα πακέτα της με προορισμό την Κρήτη (Χανιά), την Καβάλα, την Κεφαλονιά, τη Μύκονο, την Πρέβεζα, τη Σάμο, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο και τη Θεσσαλονίκηέως και τις 4 Ιουλίου.

- Advertisement -

Ο μεγαλύτερος tour operator της Μεγάλης Βρετανίας ανέφερε τα εξής σε ανακοίνωσή του: «Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το καλοκαίρι, οπότε, όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου (FCDO) επιτρέπει τα ταξίδια, θα υλοποιήσουμε τα προγράμματά μας, όπως αυτά έχουν προγραμματιστεί. Επανεξετάζουμε συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις, σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, με την επόμενη ενημέρωση να αναμένεται στις 24 Ιουνίου».

Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στην «πορτοκαλί λίστα» της Μεγάλης Βρετανίας, που σημαίνει ότι όσοι επιστρέφουν από τη χώρα μας στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα δέκα ημερών και να υποβάλλονται δύο φορές σε διαγνωστικό τεστ για Covid-19, κάτι που λειτουργεί αποθαρρυντικά στους επίδοξους ταξιδιώτες.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,270LikesΚάντε Like
88,454 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ