Η United Airlines ανακοίνωσε ότι ανέστειλε επ’ αόριστον δύο πτήσεις της προς την Ινδία αφότου διέκοψε τις πτήσεις των αεροσκαφών της στον εναέριο χώρο της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Σικάγο ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι διέκοψε τα δρομολόγια μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Δελχί και μεταξύ Νιούαρκ και Βομβάης.

- Advertisement -

Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε ότι εξακολουθεί να σχεδιάζει να πραγματοποιεί πτήσεις στο Δελχί τόσο από το Σικάγο όσο και από το Νιούαρκ.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα προσχώρησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά στην απαγόρευση των ρωσικών αεροπορικών εταιρειών στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η United Airlines ανέστειλε τις πτήσεις της στον ρωσικό εναέριο χώρο

H αεροπορική εταιρεία United Airlines επιβεβαίωσε 1 Μαρτίου την προσωρινή αναστολή των πτήσεων της εντός του ρωσικού εναέριου χώρου, ακολουθώντας την τακτική άλλων μεγάλων αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών.

Η United συνέχιζε να πετάει εντός του ρωσικού εναέριου χώρου, προκειμένου να πραγματοποιεί μερικές πτήσεις προς και από την Ινδία κατά τις προηγούμενες ημέρες.

Η Delta AirLines, η American Airlines και η United Parcel Service όλες επιβεβαίωσαν αυτή την εβδομάδα ότι έχουν σταματήσει τις πτήσεις τους πάνω από τη Ρωσία, καθώς ο Λευκός Οίκος κινείται προς την κατεύθυνση απαγόρευσης των πτήσεων των ρωσικών αεροπορικών εταιριών εντός του εναέριου χώρου των ΗΠΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Καναδά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ