Βενετσιάνικο Πηγάδι , εστιατόριο στην Κέρκυρα

Το Βενετσιάνικο Πηγάδι αποτελεί αναµφισβήτητα το πιο ατµοσφαιρικό εστιατόριο της Κέρκυρας, στην γραφικότατη πλατεία της Κρεµαστής, και έχει πάρει το όνομά του από το ιστορικό βενετσιάνικο πηγάδι που βρίσκεται εκεί.

- Advertisement -
Βενετσιάνικο Πηγάδι Κέρκυρα
Βενετσιάνικο Πηγάδι Κέρκυρα - εσωτερικό

Το εστιατόριο, ριζικά ανακαινισµένο, εξακολουθεί να αποπνέει µια απαράµιλλη γοητεία, ενώ στα χέρια του ιδιοκτήτη και chef patron Γιάννη Βλάχου, το γευστικό αλλά και αισθητικό του προφίλ έχει αναβαθµιστεί πλήρως, αποκτώντας µάλιστα µια ζηλευτή φήµη ακόµα και εκτός συνόρων του νησιού.

Βενετσιάνικο Πηγάδι Κέρκυρα - κάβα

Οι γευστικοί ορίζοντές του µας παρασύρουν σε ένα µοναδικό γευστικό ταξίδι, µε επιλογές δηµιουργικής gourmet µεσογειακής κουζίνας, που τιµούν τις εκλεκτές τοπικές πρώτες ύλες. Είτε καθίσετε στο εσωτερικό του, είτε στην αυλή του, το γεύµα σας εδώ θα είναι µια ξεχωριστή εµπειρία, την οποία ολοκληρώνει ιδανικά µια πλούσια wine list µε premium ελληνικές και διεθνείς ετικέτες.

Βενετσιάνικο Πηγάδι Κέρκυρα - πιάτο
Βενετσιάνικο Πηγάδι Κέρκυρα - πιάτο

Info:
Καθηµερινά 19:00-00:00
Πλατεία Κρεµαστής, Τ. 26615 50955
FB: The Venetian Well , Site: www.venetianwell.gr

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να δείτε τις καλύτερες στάσεις για φαγητό στην Κέρκυρα, όπως και προτάσεις για διαμονή στο «βενετσιάνικο» νησί της Ελλάδας!

Μάθετε τα πάντα για την Κέρκυρα μέσα από τον οδηγό μας, Gold book of Corfu, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ