Ένα ταξίδι στην Βιέννη για να περάσετε τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα στα απίστευτα παλάτια, τις απίστευτες αγορές και με τη συντροφιά της ζεστής σοκολάτας.

- Advertisement -

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε σε 72 ώρες την Βιέννη!

Είναι πλήρως ταυτισµένη µε το ένδοξο παρελθόν και την κουλτούρα της. Επίσης, τα σύγχρονα µουσεία και οι γεύσεις της είναι κάποια από πράγματα που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Ειδικά στην πιο χαρούµενη γιορτή του χρόνου δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Προσφέρει µια µοναδική εµπειρία στον επισκέπτη και την θυµάστε για πολλά χρόνια!

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που θα σας μαγέψουν

Βιέννη, Χριστουγεννιάτικες αγορές

Είναι δύσκολο να βρείτε μια πόλη στην Ευρώπη τα Χριστούγεννα που γιορτάζει τα με τέτοια χάρη και κομψότητα όπως η Βιέννη. Οι φωταγωγημένες και παράλληλα κομψές χριστουγεννιάτικες αγορές, η θρυλική κουλτούρα του καφέ και η γοητεία μιας παλιάς εποχής στους δρόμους προσδίδουν στην πόλη μια μαγική νότα.

Με την ευκαιρία πρέπει να δείτε τις 10 πιο εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης!

Επίσης, η αυτοκρατορική της αρχιτεκτονική – που ξεχειλίζει μέσα από τα λαμπερά φώτα – δημιουργεί ένα υπέροχο σκηνικό για ένα διασκεδαστικό χειμερινό διάλειμμα. Αφεθείτε στο ζεστό κρασί, τα λουκάνικα και τα φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα στην περίφημη Christkindlmarkts της Βιέννης.

Δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο πατινάζ στην Rathausplatz. Επίσης, βρεθείτε στο Μουσείο Χιονοστιβάδας στην 17η Περιφέρεια.

Πρέπει να φροντίσετε να κλείσετε εισιτήριο σε μια από τις θρυλικές χριστουγεννιάτικες συναυλίες που πραγματοποιούνται στις εκκλησίες της πόλης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το πιο διάσημο είναι το Christmas in Vienna από τη χορωδία Vienna Boys, στο Wiener Konzerthaus.

Πού να μείνετε:

  • MotelOne: σύγχρονο motel με στυλάτα δωμάτια, 10′ από το κέντρο της πόλης, €578 για 6 διανυκτερεύσεις, www.motel-one.com
  • Ruby Marie Hotel Vienna: Σύγχρονα δωμάτια με vintage έπιπλα, δίπλα στα αξιοθέατα της πόλης, από €87, www.ruby-hotels.com
  • Starlight Suiten Hotel Renngasse: στο κέντρο της πόλης, με σάουνα και γυμναστήριο,από €134, starlightsuitensalzgries.h-rez.com/

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ