Η βρετανική αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic σκοπεύει να επανεντάξει στη λίστα με τους προορισμούς της τις ΗΠΑ, έπειτα από αρκετό καιρό αποχής, λόγω της Covid-19.

- Advertisement -

Η εταιρία θα επαναφέρει 5 εβδομαδιαία δρομολόγια από το αερoδρόμιο του Χίθροου προς προς το Σιάτλ, στις 2 Μαρτίου, αλλά και τον ίδιο αριθμό εβδομαδιαίων δρομολογίων προς την Ουάσιγκτον, στις 5 Μαρτίου.

Σύμφωνα με στοιχεία της ίδιας της Virgin Atlantic, οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 50% σε ετήσια βάση, ενώ επιβεβαίωσε πως η χωρητικότητα προς Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Ατλάντα θα αυξηθεί επίσης τον Μάρτιο, σύμφωνα με τη ζήτηση.

Επιπλέον, τόνισε ότι με την αύξηση της χωρητικότητας θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες πτήσεις από Ηνωμένο Βασίλειο προς Λος Άντζελες και Ορλάντο, από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία από τον Απρίλιο, όταν θα ξεκινήσει μια τρίτη καθημερινή υπηρεσία από το Χίθροου προς το LAX, καθώς θα αυξήσει τις πτήσεις του Ορλάντο από το Χίθροου, το Μάντσεστερ, το Εδιμβούργο και το Μπέλφαστ.

Τον περασμένο μήνα, η Virgin Atlantic ανακοίνωσε το πρώτο της νέο δρομολόγιο στις ΗΠΑ από το 2015, προς το Όστιν του Τέξας, το οποίο θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα από τις 25 Μαΐου.

Ο εμπορικός διευθυντής Juha Jarvinen δήλωσε: “Μετά τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών, είδαμε αύξηση της ζήτησης σε πολλούς από τους παγκόσμιους προορισμούς μας, αλλά ιδιαίτερα στην καρδιά μας στις ΗΠΑ. Οι πελάτες μας ανυπομονούν να επιστρέψουν.

“Η επανέναρξη των δρομολογίων μας στο Σιάτλ και την Ουάσινγκτον σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς προχωράμε στην ανάκαμψη και καλωσορίζουμε τους πελάτες μας πίσω σε όλους τους προορισμούς που έχασαν.

“Απλώς δεν είμαστε Virgin χωρίς τον Ατλαντικό και το αυξανόμενο υπερατλαντικό χαρτοφυλάκιό μας αποδεικνύει γιατί είμαστε η αεροπορική εταιρεία επιλογής για τις ΗΠΑ”.

Οι πτήσεις της Virgin Atlantic προς τις ΗΠΑ θα προσφέρουν περαιτέρω συνδέσεις με πτήσεις κοινού κωδικού που εκτελούνται από τη Delta.

Η αεροπορική εταιρεία διατήρησε την πολιτική απεριόριστης δωρεάν αλλαγής ημερομηνίας και πτήσης για νέες κρατήσεις για ταξίδια έως τις 31 Αυγούστου 2022.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ