Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, αυτό δε σημαίνει όμως ότι σταματούν τα ταξίδια μας. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές κι αποδράσεις, άλλοι ξεκινούν το ταξίδι της φοιτητικής τους ζωής, και κάποιοι άλλοι ταξιδεύουν λόγω δουλειάς ή σχεδιάζουν κάποιο ταξίδι για το χειμώνα. Για όποιο λόγο κι αν ταξιδεύετε, εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά της Volotea και πετάξτε για Ρόδο με 35 ευρώ!

Η μοναδική προσφορά της Volotea για Ρόδο

Η Ρόδος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο νησί που διαθέτει ζωή όλο το χρόνο. Κλείστε θέση με τη Volotea και πετάξτε στο νησί των Ιπποτών από 35 ευρώ!

- Advertisement -
Αθήνα-Ρόδος Volotea

Ενώ και οι τιμές της επιστροφής είναι αρκετά συμφέρουσες:

Ρόδος-Αθήνα Volotea

Φυσικά, δεν είναι η μοναδική προσφορά που “τρέχει” αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Volotea και να αναζητήσετε κι άλλους προορισμούς από διαφορετικά αεροδρόμια της χώρας, όπως αυτό της Θεσσαλονίκης.

Οι τιμές αφορούν απλή μετάβαση, μαζί με φόρους, ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Οι τιμές που εμφανίζονται στη σελίδα της εταιρείας αντιστοιχούν στον φθηνότερο διαθέσιμο ναύλο για τις επιλεγμένες ημερομηνίες. Περιορισμένος αριθμός θέσεων για κάθε ναύλο.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ