Ο chef Μανώλης Παπουτσάκης τιμά την κουζίνα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης παρουσιάζοντας ένα μενού αξιώσεων στο ολοκαίνουριο εστιατόριο του σε μια απο τις πιο φημισμένες συνοικίες της Θεσσαλονίκης, τα Λαδάδικα.

Κείμενο-Φωτογραφιες: Ρίγκου Κατερίνα

 

 

Ο χώρος είναι ευρύχωρος και minimal αλλά παράλληλα χαρακτηριστικός και το προσωπικό ευγενικό και καταρτισμένο.

Αυτά τα 6 αγαπημένα bars της Θεσσαλονίκης έχουν τις καλύτερες cocktail lists!

Οσο εχει να κάνει με το εποχικό μενού, γνωστές γεύσεις και παραδοσιακές κρητικές πρώτες ύλες «μετατρέπονται» σε δημιουργικά πιάτα και εμπνευσμένους συνδυασμούς με αποτέλεσμα φίνες και εκλεπτυσμένες γεύσεις αλλά και ενδιαφέρουσα παρουσίαση χωρίς να είναι επιτηδευμένη.

Θεσσαλονίκη: Τι γυρεύει… ο λαγός στη πόλη;

Ποιο μαγαζί της Θεσσαλονίκης έκλεισε έναν αιώνα ζωής;


Το Χαρούπι αποδεικνύει οτι η κρητική κουζίνα ειναι εστιατορική και η Θεσσαλονίκη με την μεγάλη παράδοση στη γαστρονομία και τις πολλές εκλεκτές επιλογές εχει πλέον να επιδείξει και ένα ανώτερης ποιότητας κρητικό εστιατόριο.

Δόξης 4, Λαδάδικα, Τ. 2310 526262

 

BEST IN TRAVEL THESSALONIKI

Κατεβάστε το εντελώς δωρεάν απλά με ένα κλικ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ