Τον Οκτώβριο του 2016, το Ντουμπάι έφτασε σε ένα ακόμη αριθμό ορόσημο, γιορτάζοντας τα 100.000 δωμάτια ξενοδοχείων στο εμιράτο.

Φυσικά, δε επαναπαύονται στις δάφνες τους καθώς υπάρχει σχέδιο για επιπλέον 30.000 δωμάτια μέχρι το τέλος του 2018 όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN. Αν το Ντουμπάι αγγίξει αυτά τα νούμερα, τότε το λαμπερό Λας Βέγκας θα χάσει την πρωτοκαθεδρία του. Στην πόλη της υπερβολής και της εξτραβαγκάντζας, δεν προσφέρουν όλα τα δωμάτια τις ίδιες υπηρεσίες – όπως φυσικά συμβαίνει σε όλα τα ξενοδοχεία του κόσμου. Αν η ιδέα του να μείνει κανείς σε ένα τεχνητό νησί, τότε υπάρχει η δυνατότητα διαμονής δίπλα σε… ψάρια!

- Advertisement -

Αν δεν σας φτάνει ούτε και αυτό, τότε υπομονή μέχρι το 2018 οπότε και θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του Rosemont Hotel and Residences όπου οι εγκέφαλοι αρχιτέκτονες αποφάσισαν να εντάξουν στα σχέδια και ένα.. τεχνητό τροπικό δάσος! Το παραδεισένιο περιβάλλον έχει σχεδιαστεί με αισθητήρες κίνησης έτσι ώστε να πέφτει βροχή γύρω από τους καλεσμένους, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα βραχούν οι βαλίτσες τους…

 

Travel Tips: Τα δικαιώματά σας σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια

xenodoxeia dubai

Το τεχνητό τροπικό δάσος του The Rosemont Hote
Το Rosemont Hotel
xenodoxeia dubai
To Dukes Dubai

Αν πάτε στον Καναδά, μη χάσετε το κοκτέιλ με το κομμένο δάχτυλο

xenodoxeia dubai
Το Palazzo Versace
xenodoxeia dubai
Ένα… ταπεινό δωμάτιο στο Palazzo Versace

 

xenodoxeia dubai

Καμαρώστε τες! Αυτές είναι πιο cool στολές αεροσυνοδών στον κόσμο!

xenodoxeia dubai
Λεπτομέρεια από σουίτα στο Ski Dubai

 

xenodoxeia dubai
Με 24.000 δολάρια τη βραδιά, μπορείτε να ζήσετε σα γαλαζοαίματοι σε αυτή η μυθική σουίτα στο Burj Al Arab

πηγή:news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ