Ξέρετε που βρίσκεται το Πάρκο του Αστερίξ;
- Advertisement -

Το Πάρκο του Αστερίξ, είναι άλλο ένα ακόμα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο που βρίσκεται στη Γαλλία (δεν ξεχνάμε φυσικά την Disneyland!)

Οι διάσημοι ήρωες του διαχρονικού κόμικς, αλλά και των ταινιών, ζωντανεύουν για να προσφέρουν διασκέδαση και πολύ περιπέτεια σε μικρούς και μεγάλους. Το πάρκο καθώς και η παρέα του Αστερίξ και του Οβελίξ σας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα, στα χρόνια της ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στο μικρό χωριό των Γαλάτων.

Ξέρετε που βρίσκεται το Πάρκο του Αστερίξ;

Μια τεράστια έκταση, με θέμα την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε Ρωμαίους και Γαλάτες, φιλοξενεί εδώ και αρκετά χρόνια επισκέπτες όλων των ηλικιών με σκοπό να χαρίσει ατέλειωτες ώρες χαράς. Το πάρκο είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλα τα γούστα. Έτσι μπορείτε να κάνετε ανέμελες βόλτες ή επικίνδυνες διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια.

Ιαπωνία: Θα απαγορεύονται τα ουρλιαχτά στα λούνα πάρκ ως μέτρο πρόληψης κατά του ιού

Ξέρετε που βρίσκεται το Πάρκο του Αστερίξ;

Να δοκιμάσετε τα τρενάκια που περνάνε μέσα από τρεχούμενα νερά, όπως το μεγαλύτερο ξύλινο τρενάκι στην Ευρώπη (Tonnerre de Zeus), τα παιχνίδια ελεύθερης πτώσης και φυσικά τα καρουσέλ. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε αναπαραστάσεις ιστοριών μέσα από τα διάσημα κόμικς του Αστερίξ, να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας, να παίξετε με τους ήρωες και να παρακολουθήσετε ταινίες εικονικής πραγματικότητας που θα σας μεταφέρουν σε άλλη εποχή.

Info:

Οι τιμές για το πάρκο ξεκινάνε από 43€ για τους ενήλικες και από 40€ για τα παιδιά. Το Parc Astérix βρίσκεται 30 χλμ. Βόρεια του Παρισιού (με τον αυτοκινητόδρομο Α1 κατεύθυνση προς Lille – Βγαίνετε μεταξύ της 7 και 8 εξόδου). Υπάρχει λεωφορείο που φεύγει από κεντρικά σημεία, όπως Λούβρο, ενώ λεωφορεία αναχωρούν και από το Αεροδρόμιο Charles De Gaulle Terminal 1. Πληροφορίες parcasterix.fr

Θερινά σινεμά: Δείτε ποιες ταινίες προβάλλονται σήμερα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ