μείωση ναύλων από τη ryanair

Last minute deal!Αύριο είναι η τελευταία μέρα της υπερπροσφοράς της Ryanair για ταξίδι σε πολλούς προορισμούς στο εσωτερικό και το εξωτερικό για 1.000.000 θέσεις με €24,99 για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και αύριο 21/7/21 για ταξίδια που αφορούν στο διάστημα  01/08/21 – 31/10/21

Το δωρεάν τέλος αλλαγής υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Ενδέχεται να ισχύει διαφορά ναύλου. Οι όροι και προϋποθέσεις (θα δείτε παρακάτω) ισχύουν επίσης για αυτή την προσφορά και όλοι οι ναύλοι εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Κάντε κράτηση έως τις 21/07/21, ταξιδέψτε μεταξύ 01/08/21 – 31/10/21.

Δείτε περισσότερα ή κάντε και την κράτησή σας στο www.ryanair.com

Δείτε αναλυτικά στις παρακάτω φωτογραφίες όλες τις προσφορές της Ryanair και τις τιμές για όλους τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού από Αθήνα και τα άλλα αεροδρόμια της χώρας:

Ryanair προσφορά 1
Ryanair προσφορά 2
Ryanair προσφορά 3
Ryanair προσφορά 4
Ryanair προσφορά 5
Ryanair προσφορά 6
Ryanair προσφορά 7
Ryanair προσφορά 8
Ryanair προσφορά 9
Ryanair προσφορά 10
Ryanair προσφορά 11
Ryanair προσφορά 12
Ryanair προσφορά 13
Ryanair προσφορά 14
Ryanair προσφορά 15

Όροι & Προϋποθέσεις

 • Οι όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς «δωρεάν τέλους αλλαγής πτήσης» εκδίδονται από τον Όμιλο Ryanair και τα Γραφεία της Ryanair στο Δουβλίνο, στην οδό Airside Business Park, Swords, Ιρλανδία (εφεξής «Ryanair»). 
 • Η προσφορά «δωρεάν τέλους αλλαγής πτήσης» ισχύει μόνο για κρατήσεις που έγιναν πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Για να επωφεληθείτε από την προσφορά «δωρεάν τέλους αλλαγής πτήσης», το ταξίδι με τις νέες πτήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν από την 31 Δεκεμβρίου 20211 (συμπεριλαμβανομένης).
 • Για να επωφεληθείτε από την προσφορά «δωρεάν τέλους αλλαγής πτήσης», οι αλλαγές πτήσεων πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από τις αρχικές προγραμματισμένες ημερομηνίες αναχώρησης. Τυχόν αλλαγές που γίνονται εντός 7 ημερών από τις αρχικές προγραμματισμένες ημερομηνίες αναχώρησης θα υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής πτήσης που ορίζεται στον Πίνακα Τελών.  
 • Εάν ο ναύλος που σχετίζεται με νέες ημερομηνίες πτήσης είναι υψηλότερος από αυτόν που καταβλήθηκε για τις αρχικές ημερομηνίες πτήσης, τότε ο πελάτης πρέπει να πληρώσει οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ του αρχικού και του νέου ναύλου. Τυχόν διαφορές στις τιμές των συμπληρωματικών προϊόντων πρέπει επίσης να καταβληθούν.
 • Δεν επιτρέπεται αλλαγή ονόματος ως μέρος αυτής της προσφοράς. Όλες οι αλλαγές ονόματος υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής ονόματος που ορίζεται στον Πίνακα Τελών.  
 •  Έως δύο αλλαγές ημερομηνίας πτήσης με δωρεάν τέλος αλλαγής πτήσης επιτρέπονται είτε για την αναχώρηση, την επιστροφή ή και για τις δύο ημερομηνίες ή τις διαδρομές της αρχικής κράτησης.
 •  Περαιτέρω αλλαγές (άνω των 2 δωρεάν αλλαγών παραπάνω) μπορούν να γίνουν αλλά θα υπόκεινται στην πολιτική τελών αλλαγής πτήσης σύμφωνα με το άρθρο 3.1.5 των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Μεταφοράς, όπως ισχύει. Εάν έχετε ήδη επιβιβαστεί στην εξερχόμενη πτήση της κράτησης, μπορείτε να κάνετε μία αλλαγή στην ημερομηνία της πτήσης επιστροφής, εάν το επιθυμείτε. 
 • Εάν δεν θέλετε να αλλάξετε την πτήση για όλους τους επιβάτες στην κράτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair.
 • Αν έχετε κάνει κράτηση θέσης, οι ίδιες θέσεις θα εκχωρηθούν στη νέα πτήση. Εάν οι θέσεις που αγοράσατε δεν είναι διαθέσιμες στη νέα πτήση, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε νέες θέσεις. Εάν οι νέες επιλεγμένες θέσεις είναι ακριβότερες, θα χρεωθείτε τη διαφορά.   
 • Εάν η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι διαφορετικό, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από το δίκαιο της Ιρλανδίας και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό.
 • Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Μεταφοράς της Ryanair.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ