Πρωτομαγιά στο Πάρκο Σταύρος Νίάρχος

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μας περιμένει την Πρωτομαγιά για να γιορτάσουμε μαζί την άνοιξη, με πολλή μουσική, ξέφρενο χορό, παιχνίδια και μαγιάτικες δραστηριότητες για όλους!

Και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις δράσεις της ημέρας!

Τι θα σας περιμένει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος την Πρωτομαγιά;

Μουσική

Οι Burger Project και οι Jaguar Bombs έρχονται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για να καλωσορίσουμε την άνοιξη με μια ξεσηκωτική συναυλία! Με παιδικά τραγούδια και χιουμοριστικές πρόζες, οι Burger Project μας καλούν να χορέψουμε όσο πιο τρελά μπορούμε, και οι Jaguar Bombs διασκευάζουν σε rockabilly ύφος διαχρονικές επιτυχίες και ένοχες μουσικές απολαύσεις που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει.

Χορός

Ένα εκρηκτικό εργαστήριο αφροβραζιλιάνικου χορού και ένα μάθημα-γνωριμία με την τέχνη της capoeira έρχονται την Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ για να μας απελευθερώσουν και να μας αναζωογονήσουν μέσα από το πνεύμα της βραζιλιάνικης κουλτούρας.

Πρωτομαγιά Πάρκο Σταύρος Νίάρχος

Μαγιάτικες Δραστηριότητες

Θα φτιάξουμε το δικό μας μυρωδάτο χάρτινο πρωτομαγιάτικο στεφάνι και θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση από σαπουνόφουσκες που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς.

Εργαστήρια & Παιχνίδια για παιδιά

Στο ανθισμένο Πάρκο μια σειρά από εργαστήρια, παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες καλούν τα παιδιά να το εξερευνήσουν, να πάρουν μέρος σ’ ένα πρωτότυπο πικ-νικ για χαρτογράφους και να καλλιεργήσουν τη συνεργασία και την έννοια της ευγενούς άμιλλας. Οι αγαπημένοι μας ζωγράφοι προσώπου έρχονται να γεμίσουν τα πρόσωπα των παιδιών με χαρά και ανοιξιάτικα χρώματα!

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Μια Βόλτα Στο Πάρκο

Η νέα σειρά ξεναγήσεων “Μια Βόλτα στο Πάρκο” έρχεται την Πρωτομαγιά για να ρίξει ένα διαφορετικό φως στο γνώριμο πια τοπίο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού, και συνοδεύουν τους επισκέπτες σε έναν περίπατο όπου η φύση, η ιστορία, η ποίηση και η προσωπική αφήγηση συνθέτουν μια διαφορετική κάθε φορά διαδρομή. Τον Μάιο, τον ρόλο του ξεναγού αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος.

Προσοχή γιατί μερικά εργαστήρια χρειάζονται ηλεκτρονική δωρεάν προεγγραφή! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.snfcc.org!

Διαβάστε επίσης: Πρωτομαγιά στην Αθήνα; 5 υπέροχες προτάσεις για εξόρμηση στη φύση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ