Η Αθήνα είναι μια πόλη με τεράστιο πολιτισμικό ενδιαφέρον… Τα μουσεία της μαγνητίζουν χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Εμείς σας προτείνουμε 2 διαφορετικά μουσεία του κέντρου, που αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας! 

Museum of Illusions

μουσείο ψευδαισθήσεις

Μια πρόσφατη προσθήκη στην αθηναϊκή σκηνή, το Museum of Illusions αποτελεί ένα entertainment μουσείο, μέλος της ομώνυμης μουσειακής οικογένειας, που ξεκίνησε από την Κροατία και πλέον επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο. Ένα αισθητηριακό μουσείο που κινείται στη λογική του «art attraction» και έχει κατακλύσει τα social media! Η εντυπωσιακή εκθεσιακή συλλογή του χωρίζεται σε θεματικά δωμάτια, εξοπλισμένα με καθρέφτες και γεωμετρικά σχήματα τα οποία «ζωντανεύουν» οπτικές παραισθήσεις προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα οπτική, σωματική και εκπαιδευτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Ερμού 119, είσοδος από Άστιγγος 12, Τ. 2103238065 | Δευτ.-Κυρ.: 10:00-22:00

Γενική είσοδος: € 9, μειωμένο εισιτ. € 6 | www.museumofillusions.gr

Ηellenic Motor Museum

μουσειο αυτοκινητα

Μια απίστευτη συλλογή τεσσάρων τροχών στην βρίσκουμε κρυμμένη στην «καρδιά» της Αθήνας! Σε ένα κτίριο μοναδικής σχεδίασης και αισθητικής, στεγάζεται το πρώτο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου που δημιούργησε ο συλλέκτης αυτοκινήτων, Θεόδωρος Ν. Χαραγκιώνης, με στόχο να μας διηγηθεί την τεχνολογία και την εξέλιξη των τεσσάρων τροχών. Σε ένα υψηλής αισθητικής οικοδόμημα 5.000 τ.μ., οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν σπάνια και συλλεκτικά έργα τέχνης και μοντέλα που πρωταγωνίστησαν σε κινηματογραφικές ταινίες. Για τους πιο τολμηρούς, υπάρχει και προσομοιωτής Formula 1! Σπεύσατε!

Διαβάστε ακόμα:
Όταν η Βαλτική "συναντά" τη Βόρεια Θάλασσα - Ένα μαγευτικό θέαμα! (βίντεο)

Δείτε τους προορισμούς που προτιμάει η νέα γενιά ταξιδιωτών

Iουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ. 210-8816187

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-14:00, Σαβ./Κυρ. 11:00-18:00
Γενική είσοδος: € 8, μειωμένο εισιτ. € 5| www.hellenicmotormuseum.gr
- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ