Τρίτη, 9 Ιουλίου, 2024
35.7 C
Athens
ΑρχικήTravel News3 ξενοδοχεία στην Αθήνα έλαβαν το σήμα ALLSAFE - Εφαρμόζουν τα διεθνή...

3 ξενοδοχεία στην Αθήνα έλαβαν το σήμα ALLSAFE – Εφαρμόζουν τα διεθνή υγειονομικά πρότυπα!

Τρία ξενοδοχεία της Accor στην Αθήνα πιστοποιούνται για την εφαρμογή των διεθνών υγειονομικών προτύπων λαμβάνοντας το σήμα ALLSAFE!

Με στόχο την επαναφορά σε μια κανονικότητα στον τομέα του τουρισμού και την ενθάρρυνση του κοινού για ακόμα περισσότερα και ασφαλή ταξίδια αλλά και με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των επισκεπτών και των συνεργατών της, η Accor απένειμε το σήμα ALLSAFE σε 3 ξενοδοχεία της στην Αθήνα, έπειτα από τη σχετική πιστοποίηση της SGS, της μεγαλύτερης εταιρείας επιθεωρήσεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών δοκιμών και πιστοποιήσεων παγκοσμίως.

- Advertisement -
All Safe Πιστοποίηση ξενοδοχείων Αθήνα ρεσεψιόν

Ο Τάσος Δούσης δίνει 10 συμβουλές για ασφάλεια στα ταξίδια που σίγουρα αγνοείτε!

Ποια είναι τα 3 πιστοποιημένα ξενοδοχεία

Τo ολοκαίνουργιο Athens Capital Hotel-MGallery Collection στην καρδιά της Αθήνας, το στρατηγικά τοποθετημένο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Sofitel Athens Airport και το ιστορικό Novotel Athenes, έλαβαν την εξωτερική πιστοποίηση της SGS έπειτα από επιτόπιους ελέγχους επιθεωρητών της εταιρείας για τη συμμόρφωσή τους στα υγειονομικά πρωτόκολλα και την αυστηρή εφαρμογή των πρακτικών της Accor σχετικά με την υγεία των επισκεπτών.

All Safe Πιστοποίηση ξενοδοχείων Αθήνα Athens Capital Hotel-MGallery Collection
Το ξενοδοχείο Athens Capital Hotel-MGallery Collection.

Skyscanner: Ποιες τάσεις θα καθορίζουν τα ταξίδια μας το 2021;

Οι σχετικές επιθεωρήσεις κάλυψαν ένα πλήθος παραμέτρων, όπως η επικύρωση καθαρισμού και απολύμανσης, ο έλεγχος αποβλήτων και η ασφάλεια υδάτων, ο έλεγχος της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης καθώς και η εκπαίδευση στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

All Safe Πιστοποίηση ξενοδοχείων Αθήνα Sofitel
To Sofitel Athens Airport έλαβε την πιστοποίηση ALL SAFE.

Το σήμα ALLSAFE της Accor που έλαβαν τα τρία ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα αποτελεί το επιστέγασμα των δεσμεύσεων που αναλήφθηκαν διεθνώς για τη διασφάλιση μιας ασφαλούς διαμονής μέσα από την τήρηση των οδηγιών υγειονομικού ενδιαφέροντος.

All Safe Πιστοποίηση ξενοδοχείων Αθήνα Novotel
Το ιστορικό Novotel Athenes στο κέντρο της Αθήνας.

Η στρατηγική συνεργασία της Accor με την SGS, η οποία εκτείνεται στη διενέργεια ελέγχων στη Νότια Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία Ελλάδα και Μάλτα), προσδίδει τα απαραίτητα εχέγγυα των δύο ομίλων στη διαδικασία τήρησης των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Είναι το ξενοδοχείο ή το Airbnb πιο ασφαλές την εποχή της πανδημίας; Τι λένε οι ειδικοί

Αν και εν μέσω πανδημίας γενικά δεν υπάρχει ασφαλές καταφύγιο, είναι το ξενοδοχείο ή το Airbnb πιο ασφαλές; Οι ειδικοί απαντούν και συμβουλεύουν!

Airbnb οικοδεσπότες - ιδιοκτήτες ή ξενοδοχείο

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού σε γενικές γραμμές όλοι κατανοοούμε πως δεν μπορεί ο ταξιδιώτης να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής είτε επιλέξει για τη διαμονή του δωμάτιο ξενοδοχείου ή σπίτι Airbnb.

“Αν ακολουθούμε τα απαραίτητα βήματα ώστε να είμαστε καθαροί κι ασφαλείς (αυτό) θα μειώσει σε σημαντικό βαθμό την πιθανότητα να νοσήσουμε ως αποτέλεσμα του ταξιδιού ή της παραμονής μας σε ξενοδοχείο ή Airbnb“, αναφέρουν οι ιατροί Ντάνιελ Μπέρλινερ, Κρουτίκα Κουπάλλι και οι καθηγητές Επιστημών Υγείας Μπράιαν Λάμπους και Τζάγκντις Κχουμπχαντάνι. Τι είδους διακοπές προτίμησαν φέτος το καλοκαίρι οι Έλληνες;

Off-The-Grid House, Pioneertown, Καλιφόρνια airbnb ή ξενοδοχείο

Airbnb: 2 ελληνικά σπίτια στην top 10 λίστα με τα πιο δημοφιλή στον κόσμο!

Τι πρέπει να προσέξουμε

  • Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσουμε στο κατά πόσο χρόνο έχει παραμείνει άδειο το δωμάτιο του ξενοδοχείου ή η κατοικία Airbnb. Πολλά ξενοδοχεία και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων ακινήτων διατηρούν κενές θέσεις για αρκετές μέρες μετά τον έλεγχο ενός επισκέπτη για επιπλέον προστασία.
  • Θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως ποιες είναι οι πολιτικές καθαρισμού, απολύμανσης και πρόληψης λοιμώξεων της μονάδας που θα μας φιλοξενήσει και τι είδους προφυλάξεις λαμβάνουν οι άνθρωποί της.
  • Η καθαριότητα σε ένα ξενοδοχείο πιθανότατα θα είναι πιο λεπτομερή, ειδικά σε αλυσίδες ξενοδοχείων που έχουν μονάδες με πολλαπλές τοποθεσίες.
Cob cottage, Καναδάς airbnb ή ξενοδοχείο
  • Οι ενοικιάσεις κατοικιών δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο εποπτείας. Οι μεγάλες αλυσίδες είναι επίσης πολύ ”ανοιχτές” σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουν για την προστασία των επισκεπτών τους, και συχνά μπορεί να βρει κανείς λεπτομερή σχέδια στους ιστοτόπους τους. Αυτά δεν θα τα βρούμε σε ενοικίαση Airbnb.
  • Τα ξενοδοχεία μπορεί να ενέχουν μεγαλύτερο ρίσκο λόγω των περισσότερων ανθρώπων που κινούνται εκεί και δύσκολα οι επισκέπτες θα κρατήσουν τις αποστάσεις σε ασανσέρ, lobby κ.λπ.

Δείτε επίσης τι προσδοκούν οι επισκέπτες από τα ξενοδοχεία για μια ασφαλή διαμονή

Χρήσιμες συμβουλές είτε βρεθούμε σε ξενοδοχείο είτε σε Airbnb

* Να επισκεφθούμε το κατάλυμα περιόδους που δεν υπάρχει αιχμή

* Να φοράμε μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις

* Να ζητήσουμε εγγυήσεις για την ασφάλειά μας

* Να απολυμάνουμε τις επιφάνειες και τον εαυτό μας

* Να πάρουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις φεύγοντας από το σπίτι μας

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,300LikesΚάντε Like
88,243 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ