Μύκονος σοκάκια

Τα ίδια ελληνικά νησιά συμπεριλήφθηκαν επίσης στο top 5 της Ευρώπης! Ακόμα μια επιτυχία για τη χώρα μας, της οποίας οι ομορφιές είναι γνωστές στα πέρατα του κόσμου! Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler στα βραβεία Readers’ Choice Awards 2020 που έγιναν ακόμα μια φορά προκειμένου να αναδείξουν τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για το 2020. Δείτε επίσης και ποια ελληνικά νησιά προτείνει για διακοπές τον Οκτώβριο το

- Advertisement -

Περισσότεροι από 600.000 αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν δίνοντας θετική ψήφο στο αγαπημένο τους νησί, πόλη, ξενοδοχείο κ.τ.λ. και παρόλο που το 2020, ήταν και εξακολουθεί να είναι μια πολύ διαφορετικοί χρονιά, οι συμμετέχοντας ανέδειξαν τους καλύτερους προορισμούς/ νησιά. ξενοδοχεία κοκ σε κάθε κατηγορία αν και για μια περίοδο που τα ταξίδια περιορίστηκαν στο ελάχιστο!

Το αποτέλεσμα; Η Ελλάδα ακόμη μια φορά δίνει δυναμικό παρών καθώς 4 από τα πιο γνωστά και όμορφα νησιά της ψηφίστηκαν στα 35 καλύτερα του κόσμου αλλά και στα τοπ 5 της Ευρώπης!

Conde Nast Traveler: Οι 10 καλύτεροι και πιο ζεστοί προορισμοί για διακοπές το Σεπτέμβριο

Για ποια νησιά πρόκειται;

Φολέγανδρος

Στην λίστα με τα τοπ 5 νησιά της Ευρώπης την πρωτιά πήρε η Φολέγανδρος! Το νησί σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι το ίδιο υπέροχο με τη Σαντορίνη χωρίς ωστόσο την πολυκοσμία της. Μεταξύ άλλων το Conde Nast Traveler αναφέρεται στην Χρυσοσπηλιά, το δυσπρόσιτο σπήλαιο στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού και στις απομακρυσμένες παραλίες Αμπέλι και Άγιος Γεώργιος.

Ταξιδεύουμε στην πιο ρομαντική χώρα των Κυκλάδων!

Η Φολέγανδρος από ψηλά

Ζάκυνθος

Δεύτερη στη λίστα η όμορφη Ζάκυνθος, με το αφιέρωμα να κάνει ειδική μνεία στην γημισμένη παραλία Ναυάγιο, σημείο αναφοράς του νησιού αλλά και την μαγευτική πανοραμική θέα σε αυτό από το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών.

Δείτε το υπέροχο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο μέλος των “Leading Hotels of the World”, που προτείνει ο Τάσος Δούσης

Παραλία Ναυάγιο, Ζάκυνθος

Κρήτη

Στην τρίτη θέση της λίστας “φιγουράρει” η υπέροχη Κρήτη. Τι να πρωτοαναφέρει οποιοδήποτε αφιέρωμα για τη μεγαλόνησο! Το συγκεκριμένο πάντως “στέκεται” στην πολυπολιτισμικότητα και την ιστορία του νησιού, στις εξαιρετικές παραλίες με ιδιαίτερη αναφορά στον Μπάλο, στα πανέμορφα φυσικά τοπία και φυσικά την εκλεκτή τοπική γαστρονομία.

Δείτε τις “Εικόνες” με τον Τάσο Δούση στα όμορφα Χανιά!

Χανιά, Νεώρια

Μύκονος

Το τέταρτο ελληνικό νησί της λίστας είναι το Blue chip των ελληνικών νησιών, η κοσμοπολίτικη Μύκονος. Όπως γράφει το δημοσίευμα πρόκειται για δημοφιλή στάση για τα κρουαζιερόπλοια, ενώ συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να μην την επισκέπτονται τους Ιούλιο και Αύγουστο.

Εδώ θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις διακοπές σας στον νησί των ανέμων!

Μύκονος

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ