Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
32.5 C
Athens
ΑρχικήTravelAegean Airlines έκτακτη προσφορά: Δωρεάν τα ταξίδια για τα παιδιά!

Aegean Airlines έκτακτη προσφορά: Δωρεάν τα ταξίδια για τα παιδιά!

Η Aegean Airlines, συνεχίζει τις μοναδικές προσφορές. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πως τα ταξίδια είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού θα είναι δωρεάν για τα παιδιά έως 12 ετών!

Σε περίπτωση λοιπόν, που θέλατε να επισκεφθείτε κάποια χώρα με την οικογένεια σας, μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε; Από την άλλη αν δεν είστε σίγουροι και δεν ξέρετε ποια είναι τα μέτρα καραντίνας σε κάθε χώρα εμείς στην ομάδα του travelstyle.gr σας έχουμε φτιάξει μια λίστα με όσα πρέπει να ξέρετε για την υποχρεωτική καραντίνα και ποιες χώρες την επιβάλλουν.

- Advertisement -

Η προσφορά ισχύει για όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από 1/7/2020 έως 6/9/2020, για κρατήσεις μέχρι 30/6/2020.

Δωρεάν ταξίδια για τα παιδιά

Όροι και προϋποθέσεις

Προσφορά για τα παιδιά Aegean
 • Η προσφορά αφορά μόνο σε νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 24/6/2020 έως και 30/6/2020 και για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic air από 1/7/2020 έως και 06/09/2020 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 ενήλικα και τουλάχιστον 1 παιδί ή βρέφος.
 • Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε ναύλο FLEX που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα της AEGEAN ή της Olympic Air ή το AEGEAN app για απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με ανταπόκριση από/προς όλα τα αεροδρόμια.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν εισιτήριο για παιδιά (2-12 ετών) και βρέφη (0-2 ετών), μια δωρεάν επιπλέον παραδοτέα αποσκευή έως 23kgr ανά κράτηση, 50% έκπτωση για την επιλογή upfront θέσης για κάθε επιβάτη (βάσει διαθεσιμότητας) , 50% για τη μεταφορά κατοικίδιου στην κράτηση και διπλάσια Miles+Bonus μίλια.
 • Η προσφορά δεν αφορά σε παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους.
 • Οι πτήσεις αφορούν σε προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Οι εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων του παιδιού (2-12 ετών) και του βρέφους (0-2 ετών).
 • Το δωρεάν εισιτήριο για βρέφη και παιδιά, καθώς και η δωρεάν επιπλέον αποσκευή, αποδίδονται κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης από όλα τα κανάλια διάθεσης.
 • Η έκπτωση 50% για την επιλογή upfront θέσης (βάσει διαθεσιμότητας) και 50% για την προσθήκη υπηρεσίας μεταφοράς κατοικίδιου στην κράτηση, αποδίδονται μόνο από τα digital κανάλια της AEGEAN και Olympic air (AEGEAN και Olympic air websites & AEGEAN app) και μόνο κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης και δεν είναι δυνατή μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking» ή μέσω του check in.
 • H απόδοση γίνεται με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό «FAMILYDEAL» στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης.
 • O εκπτωτικός κωδικός για την έκπτωση 50% στα up front seats και στη μεταφορά κατοικίδιου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό.
 • Σε περίπτωση που υπάρχουν 2 ή περισσότερες πτήσεις στην κράτηση θα πρέπει όλες να πραγματοποιούνται έως και 06/09/2020, διαφορετικά δε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός.
 • Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευής κατά τη χρονική περίοδο που ισχύει η προσφορά χωρίς επιπλέον χρέωση, από όλα τα κανάλια διάθεσης της AEGEAN και Olympic air.
 • Αλλαγή του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευής μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί να γίνει χωρίς χρέωση αλλαγής, ωστόσο ενδέχεται να ισχύει διαφορά ναύλου.
 • Τα επιπλέον μίλια που θα αποδοθούν αφορούν σε μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus. Η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την πραγματοποίηση της κάθε πτήσης και εφόσον ο Miles+Bonus αριθμός λογαριασμού του κάθε μέλους έχει καταχωρηθεί κατά την κράτηση.
 • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
 • Για την κράτηση θέσεων upfront, τη μεταφορά κατοικίδιων, τα όρια αποσκευών δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα της AEGEAN και Olympic air.
 • Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι κανόνες ναύλων.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,292LikesΚάντε Like
88,383 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ