Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024
36.2 C
Athens
ΑρχικήTravelAegean Airlines: Πετάμε για Παρίσι τον Αύγουστο από 56 ευρώ!

Aegean Airlines: Πετάμε για Παρίσι τον Αύγουστο από 56 ευρώ!

Παρίσι! Η πόλη του “Φωτός” και του έρωτα, είναι αναμφίβολα ένας προορισμός που δεν λείπει από το wish list των περισσότερων ταξιδιωτών. Ωστόσο, πολλοί καθυστερούν αυτήν την επίσκεψη εξαιτίας του υψηλού κόστους στα αεροπορικά εισιτήρια. Αυτό το καλοκαίρι, η Aegean Airlines μας πάει στο Παρίσι τον Αύγουστο από 56 ευρώ.

Βέβαια, δεν μας πηγαίνει μόνο στο Παρίσι, αλλά η Aegean Airlines έβγαλε μια έκτακτη προσφορά για όλους τους προορισμούς τους εξωτερικού με 30% έκπτωση. Ίσως φέτος να είναι η χρονιά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών και να πραγματοποιήσετε τα ταξίδια που τόσο πολύ επιθυμούσατε!

- Advertisement -

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τις τιμές για το Παρίσι τον Αύγουστο

Aegean προσφορά Παρίσι

Ταξιδέψτε ξανά με έκπτωση 30% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού!

Η Aegean Airlines, εγκαινιάζει το “άνοιγμα” των συνόρων με μοναδικές προσφορές. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε έκπτωση 30% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού! Σε περίπτωση λοιπόν, που θέλατε να επισκεφθείτε κάποια χώρα, μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε; Από την άλλη αν δεν είστε σίγουροι και δεν ξέρετε ποια είναι τα μέτρα καραντίνας σε κάθε χώρα εμείς στην ομάδα του travelstyle.gr σας έχουμε φτιάξει μια λίστα με όσα πρέπει να ξέρετε για την υποχρεωτική καραντίνα και ποιες χώρες την επιβάλλουν.

Aegean Airlines εκπτώσεις
Aegean έκπτωση 30%

Όροι και προϋποθέσεις

  • Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Καλαμάτα και Κέρκυρα προς/από προορισμούς εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή.
  • Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 21/06/2020 για πτήσεις με την AEGEAN από 15/07/2020 έως και 30/09/2020.
  • Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται οι πτήσεις από/προς Λάρνακα.
  • Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων.
  • Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 30%.
  • Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους.
  • Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.
  • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Σας έχουμε συγκεντρώσει και όλες τις ταξιδιωτικές οδηγίες για τους επιβάτες πτήσεων εσωτερικού & εξωτερικού.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,301LikesΚάντε Like
88,229 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ