Αεροπλάνο Aegean Airlines

Μπορεί ο καιρός να μας τα χαλάει προσωρινά, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει αν σταματήσουμε να ονειρευόμαστε αποδράσεις σε όμορφους προορισμούς. Καθημερινά οι αεροπορικές βγάζουν εκπληκτικές και πολύ συμφέρουσες προσφορές ιδανικές για οικονομικά ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε τη νέα προσφορά της Aegean με την οποία κλείνοντας εισιτήριο κερδίζετε 100 ευρώ έκπτωση στην αλυσίδα ξενοδοχείων Mitsis.

Πώς θα κερδίσετε τη μοναδική προσφορά της Aegean για αεροπορικά εισιτήρια και έκπτωση σε ξενοδοχείο

Επιλέξτε εισιτήρια Flex ή Business class & κερδίστε 100€ έκπτωση για τη διαμονή σας στα Mitsis Hotels!

Κλείστε τώρα ξενοδοχείο για τις ημέρες διαμονής σας και κερδίστε έκπτωση 100€ για διαμονή τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεων.

Επιλέξτε ανάμεσα στο Alila Resort & Spa στη Ρόδο, Rinela Beach Resort & Spa στην Κρήτη, ή το Blue Domes Resort & Spa στην Κω και ζήστε την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και εξυπηρέτησης.

Προκειμένου να επωφεληθείτε από την προσφορά, κλείστε τη διαμονή σας στο www.mitsishotels.com και χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό που θα λάβετε μετά την ολοκλήρωση της κράτησης των εισιτηρίων σας. 

Διαβάστε ακόμα:
Ryanair: 500.000 νέες θέσεις για το καλοκαίρι σε τιμές κόστους - Χωρίς χρεώσεις αλλαγής!

Δείτε τη μοναδική προσφορά της Aegean εδώ.

Mitsis Laguna Resort, Χερσόνησος Κρήτης
Mitsis Laguna Resort, Χερσόνησος Κρήτης

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Η προσφορά ισχύει εφόσον έχετε κάνει κράτηση πτήσης σε Flex ή σε Business Class εισιτήριο από το aegeainair.com και το AEGEAN App με τελικό προορισμό την Ρόδο, την Κρήτη ή την Κω.
  • Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα λάβετε ενημερωτικό email για το πώς θα επωφεληθείτε της προσφοράς.
  • H προσφορά ισχύει για κρατήσεις ξενοδοχείων αποκλειστικά μέσω του www.mitsishotels.com από 30.07.2020 έως 30.09.2020 και για διαμονές έως και 30.09.2020.
  • Η προσφορά αφορά σε έκπτωση 100€ για διαμονές 3 τουλάχιστον διανυκτερεύσεων.
  • Για να επωφεληθείτε της προσφοράς, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον εκπτωτικό κωδικό που θα λάβετε μετά την ολοκλήρωση της κράτησης των εισιτηρίων σας στο πεδίο «Voucher/Promo code» στο www.mitsishotels.com.
  • Η έκπτωση εφαρμόζεται στο συνολικό κόστος της διαμονής, όπως έχει διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια της κράτησης. 

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -