Στην παραδεισένια πολυνησία της Ταϊλάνδης, περίπου 30 ναυτικά µίλια βορείως του πασίγνωστου Ko Samui, βρίσκουµε το νησί Ko Tao. Στο βορειοδυτικό άκρο του αµµόγλωσσες που διασχίζουν τα τιρκουάζ νερά δηµιουργούν µια φυσική «γέφυρα» προς το µικροσκοπικό Ko Nang Yuan. Εδώ αξίζει όχι απλώς να έρθει κανείς… αλλά και να αφήσει κάθε έγνοια πίσω του, καθώς το νησάκι εµπνέει για απόλυτη χαλάρωση και ανεµελιά!

tai

Η µοναδική υποδοµή που υπάρχει είναι ένα diving resort, που διαθέτει τα βασικά, διαµονή, φαγητό, µαθήµατα και εξοπλισµό καταδύσεων, ενώ συνειδητά οι πολλές ανέσεις που προσφέρει η τεχνολογία… αποθαρρύνονται! Παρότι το µυστικό αρχίζει να διαρρέει και οι επισκέπτες αυξάνονται, το µέρος παραµένει ιδανικό για όλους όσοι έχουν διάθεση να αισθανθούν και λίγο Ροβινσώνες στις διακοπές τους!

Διαβάστε ακόμα:  Το άγνωστο νησί-μουσείο των Κυκλάδων με τις ωραιότερες παραλίες

Πώς θα πάτε: Από Αθήνα αεροπορικώς για Μπανγκόκ µε Εmirates (www.emirates.com), µέσω Ντουµπάι, από €713 µε επιστροφή. Από την Μπανγκόκ θα πετάξετε για Ko Samui µε Bangkok Airways (www.bangkokair.com), από €196 µε επιστροφή, και στη συνέχεια θα φτάσετε στο Ko Tao µε πλοίο (περ. 2 ώρες, €15). Τέλος, µε ταξί (περ. 10΄) και λίγο περπάτηµα… στην άµµο θα καταλήξετε σε αυτόν το µικρό παράδεισο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ