Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Athens
ΑρχικήTravelAirbnb: Τα ψηφιακά καταλύματα η νέα εποχή στα ταξίδια

Airbnb: Τα ψηφιακά καταλύματα η νέα εποχή στα ταξίδια

Η Airbnb παρά την “κρίση” που περνάει λόγω του κορονοϊού, ετοιμάζεται για τη νέα εποχή στα ταξίδια, η οποία είναι, τα ψηφιακά καταλύματα.

Συγκεκριμένα, η Airbnb στηρίζει την ψηφιακή αλλαγή των καταλυμάτων και τους ξενοδόχους που μπορούν να την εφαρμόσουν και στις δικές τους ιδιοκτησίες. Το ehotelier.com δείχνει πώς τα ξενοδοχεία μετατρέπονται σε ψηφιακά και τους τρόπους να εφαρμοστούν και στα Airbnb.

- Advertisement -

1. Αναβάθμιση τεχνολογίας

Αναβαθμίστε την διαθέσιμη τεχνολογία των καταλυμάτων για να κάνετε κάθε επίσκεψη πιο προσωπική. Εγκαταστήστε έξυπνες τηλεοράσεις, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παρακολουθούν υπηρεσίες, όπως το Netflix. Επίσης, οι έξυπνοι θερμοστάτες θα προσαρμόσουν το πρόγραμμα ρύθμισης της θερμοκρασίας στις συγκεκριμένες ανάγκες τους και θα τους κάνουν να νιώθουν πιο άνετα.

Airbnb Netflix

2. Επένδυση σε ψηφιακές εφαρμογές

Κάθε κατάλυμα χρειάζεται να δώσει στους επισκέπτες του μια εφαρμογή και να προσθέσει επιλογές που δεν είναι διαθέσιμες μέσω της Airbnb. Ορισμένα ξενοδοχεία, για παράδειγμα, επιτρέπουν στους επισκέπτες να κάνουν check in, να ξεκλειδώσουν την πόρτα τους και να παραγγείλουν την υπηρεσία δωματίου μέσω της εφαρμογής τους. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τη ρεσεψιόν με ένα γρήγορο μήνυμα εντός εφαρμογής αντί να καλούν από το τηλέφωνο στο δωμάτιό τους.

3. Ανεβάστε περισσότερες φωτογραφίες

Παραδοσιακά, οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων δημοσιεύουν μια φωτογραφία ή δύο από ένα standard δωμάτιο και το μπάνιο που έρχεται μαζί του. Οι χρήστες Airbnb μπορούν να δουν 10 ή 20 φωτογραφίες ή περισσότερες ανά κατάλυμα. Εκτός από την ανάρτηση περισσότερων φωτογραφιών από τα διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου, η διοίκηση μπορεί να σχεδιάσει αισθητικά ευχάριστα δωμάτια που τραβούν το μάτι περισσότερο.

4. Εστιάστε σε online διαφημίσεις

Προωθήστε online τις αναβαθμίσεις, τις βελτιώσεις αλλά και τις ψηφιακές αλλαγές στα καταλύματά σας. Κάθε φορά που κάνετε μία αλλαγή οι επισκέπτες πρέπει να το δουν online, είτε στην πλατφόρμα της Airbnb, είτε στα social media. Ακόμα και μια αναβάθμιση στο φωτισμό μέχρι και η προσθήκη “έξυπνων συσκευών”, θα κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται πιο ενθουσιασμένοι για τις παροχές και την πολυτέλεια της ιδιοκτησίας σας.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,154 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ