Ανακαλύψαμε ένα πορτοφόλι οργάνωσης ταξιδιού που θα σας λύσει τα χέρια!

Αυτό το πορτοφόλι οργάνωσης ταξιδιού θα είναι ο απόλυτος σύντροφος για οποιοδήποτε ταξίδι σας, με 15 θέσεις αποθήκευσης για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε!

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό organizer, σχεδιασμένο για να συγκρατεί τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα στο αεροδρόμιο ή όπου ταξιδεύετε. Εσωτερικά, θα βρείτε 4 θήκες για τις πιστωτικές κάρτες, 1 μεγάλη και δύο μεσαίες θήκες για έγγραφα/εισιτήρια, ένα μεγάλο τμήμα που κουμπώνει με φερμουάρ, ιδανικό για την αποθήκευση μετρητών και μία μικρότερη τσέπη για κέρματα. Στο εξωτερικό του διαθέτει μία τσέπη για το boarding pass ή το διαβατήριό σας.

Ανακαλύψαμε ένα πορτοφόλι οργάνωσης ταξιδιού που θα σας λύσει τα χέρια!

Διαθέτει, επιπλέον, λουράκι για να κρεμιέται στον καρπό σας με ασφάλεια, κρίκο για να το κρεμάτε στη ζώνη ή τα ρούχα σας αν το επιθυμείτε, καθώς και 4 κρικάκια για να κρεμάτε τα κλειδιά σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα μπρελόκ στο εσωτερικό του organizer, ή να τα αποσυνδέσετε για να τα χρησιμοποιήσετε με τα κανονικά σας κλειδιά. Μαζί με τα μπρελόκ, σας παρέχετε και ένα εργαλείο για να αφαιρείτε την κάρτα SIM από τη συσκευή σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε SIM εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμα:  Flex Drive: Η λύση μετακίνησης που προσαρμόζεται στη ζωή σου

Με την τεχνολογία RFID-BLOCKING που διαθέτει, προστατεύει τις κάρτες σας από υποκλοπή. Στην πράξη, αυτό είναι εφικτό λόγω της εσωτερικής επένδυσής του με μεταλλικό υλικό που μπλοκάρει οποιοδήποτε σήμα.

Τέλος, στο εσωτερικό του θα βρείτε μία κάρτα προσωπικών πληροφοριών, ιδανική για να κρατάτε μαζί σας σημαντικά στοιχεία σχετικά με την ιατρική σας περίθαλψη, την ασφάλισή σας και άλλα σε περίπτωση ανάγκης.

Το πορτοφόλι μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Δείτε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ