Μερικές φορές γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων τα οποία είναι εξαιρετικά απίθανα και δύσκολα είναι απλά τυχαία. Μερικές φορές μοιάζει σαν κάποιος να τα σχεδίασε έτσι ώστε να συμβούν με συγκεκριμένο τρόπο. Παρακάτω μερικοί άνθρωποι που υπήρξαν εκπληκτικά τυχεροί και που ίσως μας έκαναν να νιώσουμε μία μικρή – τοσοδούλικη – ζήλια (εύκολο συναίσθημα, αλλά ανθρώπινο ωστόσο).

Ο Frane Selak από την Κροατία, γλίτωσε τον θάνατο όταν ένα τραίνο έπεσε σε λίμνη, από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αεροπορικό δυστύχημα και τέλος, κέρδισε 1 εκ. δολάρια στο λαχείο.

 

Η Reshma Begum καταπλακώθηκε από συντρίμμια 18 ορόφων. Έμεινε παγιδευμένη για 17 μέρες μέχρι να την βρουν οι διασώστες.

 

- Advertisement -

Ο Ολλανδός ποδηλάτης, Maarten de Jonge, έκανε δύο κρατήσεις με την αεροπορική της Μαλαισίας και μετά τις ακύρωσε. Ένα από τα αεροπλάνα εξαφανίστηκε στον Ινδικό Ωκεανό και το άλλο έπεσε το 2014.

 

Η Juliane Koepcke επέζησε αεροπορικό δυστύχημα στον Αμαζόνιο, το 1971. Η 17χρονη αναγκάστηκε να μείνει στη ζούγκλα για μερικές μέρες μέχρι να την βρουν οι ντόπιοι.

 

Αυτή είναι μία πωλήτρια, η οποία πούλησε στη Joan Ginther το τυχερό λαχείο των 5.4 εκατομμυρίων δολαρίων. Δέκα χρόνια αργότερα, η Joan κέρδισε 2 εκατομμύρια και αργότερα ακόμα 3 εκ. Τέλος, το 2008 κέρδισε ένα jackpot των 10 εκ. δολαρίων.

 

Ο Harrison Odjegba Okene δούλευε ως μάγειρας σε ένα πλοίο. Ήταν στο μπάνιο όταν το πλοίο άρχισε να βυθίζεται και δεν κατάφερε να βγει εγκαίρως. Έμεινε στο μηχανοστάσιο για 3 μέρες μέχρι να τον βρουν.

 

Ο Tsutomu Yamaguchi είναι ο μοναδικός άνθρωπος που επέζησε και τις δύο πυρηνικές επιθέσεις στην Ιαπωνία. Ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη Hiroshima 3 χλμ. μακριά από την πρώτη και όταν γύρισε στο Nagasaki έγινε η δεύτερη.

 

Η Virginia Fike έγραφε πάντα τους ίδιους αριθμούς στο λαχείο. Ο πρώτος ήταν τα χρόνια που ήταν οι γονείς της παντρεμένοι και ο δεύτερος η ηλικία τους και η χρονιά που παντρεύτηκαν. Το 2012, κέρδισε 2 εκ. δολάρια.

Η Lena Påhlsson βρήκε μία βέρα που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια όταν φύτευε λαχανικά στον κήπο της. Ένα καρότο φύτρωσε μέσα από το δαχτυλίδι και βγήκε από το χώμα με το δαχτυλίδι επάνω του.

 

O Steve μεγάλωσε χωρίς μητέρα και την έψαχνε για χρόνια. Όταν ο Steve ξεκίνησε να δουλεύει σε μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων και το είπε στο αφεντικό του, εκείνος αναγνώρισε το όνομά της αφού εκείνη ήταν υπάλληλος σε ένα από τα καταστήματα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ