Απίστευτη προσφορά! Αθήνα - Νέα Υόρκη απευθείας από 169,90€!

Σκέφτεστε καιρό να ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη; Αν ναι, τώρα είναι η στιγμή! H low cost αεροπορική Norwegian ανακοινώνει απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη. Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, 4 φορές την εβδομάδα, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης.

Απίστευτη προσφορά! Αθήνα - Νέα Υόρκη απευθείας από 169,90€!

Το δρομολόγιο της Norwegian, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Οι τιμές απλής μετάβασης από €169,90 στην Economy και από €599,90 στην Premium, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς το Όσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και με τιμές ξεκινούν από 58,57€ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Δείτε επίσης:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ