Αυτό το γραφείο κηδειών χτίστηκε το 1992. Αλλά προφανώς δεν ήταν κερδοφόρο προς τον ιδιοκτήτη και το παράτησε, αφήνοντας τα πάντα μέσα όπως ήταν.

- Advertisement -

Ένας ατρόμητος και πολύ περίεργος άντρας αποφάσισε να το εξερευνήσει με έναν φίλο του. Πήραν μία κάμερα και έναν φακό για να ερευνήσουν τι βρισκόταν μέσα στο μυστηριώδες κτίριο.

Βρήκαν πολλά φέρετρα που ήταν έτοιμα για ταφή. Όταν ο άντρας τα άνοιξε, το μόνο που είδε ήταν πως ήταν άδεια.

Γιατί δεν πρέπει να περάσετε ποτέ από την ασφάλεια αεροδρομίου ξυπόλητοι;

Μετά συνέχισαν την έρευνά τους, βρίσκοντας ένα δωμάτιο ταρίχευσης που κάποτε φαινόταν πως ήταν γεμάτο χημικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία.

Ταξίδι στον κόσμο μέσα από μια εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών από drone

Περνώντας από έναν διάδρομο με κουρτίνα, μπήκαν σε έναν τεράστιο χώρο με μεταλλικά ράφια που έφταναν μέχρι το ταβάνι. Εκεί ήταν που έβαζαν τα φέρετρα. Κοιτώντας μέσα σε ένα φέρετρο, είδαν κόκαλα από κάποιον που πρέπει να είναι εκεί από μία κηδεία που ποτέ δεν έγινε πριν πολλά χρόνια.

Μπήκαν με μια κάμερα σε ένα ερειπωμένο γραφείο τελετών! Μετά από λίγα βήματα, αυτό που είδαν τους έκανε να ανατριχιάσουν! (video)

Δείτε στο βίντεο τι είδαν από την παράνομη εξερεύνηση αυτού του τρομακτικού μέρους.

Ποια είναι η χώρα της Ευρώπης που είναι εντελώς επίπεδη;

Λίγο αφότου ανέβασαν το βίντεο, ένας φράχτης εμφανίστηκε γύρω από την ιδιοκτησία με 24ωρη προφύλαξη. Επίσης όλα τα κόκαλα που είχαν βρει είχαν επιτέλους μεταφερθεί σε κοιμητήριο.

Εσείς θα μπαίνατε ποτέ σε ένα τέτοιο μέρος;

Άγαλμα προς τιμή της Μελάνια Τραμπ αποκαλύφθηκε σήμερα!

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ