Αεροδρόμιο Φιλιππίνες

Ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής με πρωταγωνίστρια υπάλληλο ελέγχου του Γραφείου Ασφάλειας Μεταφορών σε αεροδρόμιο διερευνούν οι αρχές των Φιλιππίνων.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την DailyMail, που επικαλείται το Manila Bulletin, η υπάλληλος, στο διεθνές αεροδρόμιο Ninoy Aquino, φέρεται να άρπαξε 300 δολάρια, βάζοντάς τα μέσα στο στόμα της. Το συμβάν έγινε όταν η γυναίκα πήρε τη τσάντα ενός επιβάτη για έλεγχο, ενώ εκείνος περνούσε από τον σαρωτή. Το υλικό από τις κάμερες δείχνει την υπάλληλο να απομακρύνεται, ενώ κρατά κάτι στη μέση της. Η αναφορά των αρχών του αεροδρομίου σημειώνει ότι η υπάλληλος που χειριζόταν το μηχάνημα ακτίνων X εθεάθη να δίνει στην υπάλληλο ελέγχου ένα μπουκάλι νερό. Η εν λόγω υπάλληλος στη συνέχεια φαίνεται να προσπαθεί να καταπιεί χαρτονομίσματα, αφού πίνει λίγες γουλιές νερό.

Σύμφωνα με την αναφορά, «την είδαν ξεκάθαρα να καταπίνει σκόπιμα τα χαρτονομίσματα, διπλωμένα και μάλιστα αγνόησε επιβάτη που προσπάθησε να της κάνει ερώτηση».

Σε ανακοίνωση η υπηρεσία ασφαλείας ενημέρωσε ότι «μετά τη λήψη των πληροφοριών σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες για κλοπή που αφορούσαν υπάλληλο ελέγχου ασφαλείας (SSO) στον τερματικό σταθμό 1 του Διεθνούς Αερολιμένα Ninoy Aquino, όπου χάθηκαν μετρητά ύψους 300 δολαρίων ΗΠΑ, το Γραφείο Ασφάλειας Μεταφορών (OTS) έλαβε μέτρα για την εξακρίβωση των πληροφοριών και την έναρξη έρευνας».

Πηγή: airnews.gr

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ