Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να επισκεφτείς τον Παρθενώνα

Ο Παρθενώνας είναι ένα μνημείο υψίστης σημασίας για όλη την Αθήνα αλλά και για όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τους The Times υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος για να αποφύγεις το πλήθος τουριστών και να έχεις μια ευχάριστη ξενάγηση στον Παρθενώνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ακρόπολη

Έχετε σκεφτεί πως να αποφύγετε τις ουρές; Λοιπόν αρχικά θα ήταν καλό να πάτε νωρίς το πρωί, γύρω στις 8:00, για να νικήσετε τις ουρές  λίγο πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια, γιατί διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να εξοπλιστείτε με υπομονή για να φτάσετε ως τα εκδοτήρια. Ακόμα καλό θα είναι να πάρετε ένα μεικτό εισιτήριο για να μπορείτε να επισκεφτείτε και το ιστορικό θέατρο του Διονύσου που είναι η γενέτειρα του σύγχρονου δράματος. Προτιμήστε το μονοπάτι “Περίπατος” που είναι γεμάτος αρχαία και σπηλιές.

Αποτέλεσμα εικόνας για ακρόπολη

Ένας άλλος έξυπνος τρόπος είναι να πάτε απόγευμα για να δείτε την εντυπωσιακή εικόνα όταν το χρυσαφένιο φως λούζει το λόφο της Ακρόπολης κατά την δύση του ήλιου.. Σκέτη μαγεία!

Τέλος, υπάρχει δωρεάν είσοδος από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. Εκείνες τις μέρες το μόνο σίγουρο είναι ότι το πλήθος του κόσμου θα είναι αρκετά μεγάλο!

Διαβάστε επίσης:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ