Αυτή η αεροπορική εταιρεία θα φέρει ένα μπαρ με μπύρα στον αέρα!

Το Βέλγιο είναι μία από τις λίγες χώρες με τη δική του ακμάζουσα και αυτοφυή κουλτούρα για τη μπύρα. Οι βελγικές μπύρες είναι διαφορετικές από τις υπόλοιπες που παράγονται οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, επομένως, και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Βελγίου φέρνει μια πλήρη εμπειρία βελγικής μπύρας σε μερικές από τις πτήσεις της.

Η Brussels Airlines ανακοίνωσε, “ετοιμάζουμε μια ολοκαίνουργια ταξιδιωτική εμπειρία για τα αεροσκάφη μακρινών διαδρομών. Η ελπίδα μας είναι να κάνουμε αυτά τα αεροσκάφη να μοιάζουν με “ένα μπουτίκ ξενοδοχείο στον αέρα”, που σημαίνει φανταχτερός νέος εσωτερικός χώρος, νέο φαγητό και άλλες νέες ανέσεις, όπως και η μπύρα.”

- Advertisement -
Αυτή η αεροπορική εταιρεία θα φέρει ένα μπαρ με μπύρα στον αέρα!

Η αεροπορική εταιρεία φέρνει τη κουλτούρα της βελγικού μπαρ και της μπύρας στον αέρα, προσθέτοντας ένα self-service μπαρ στα αεροσκάφη, με επιλογή από 8 γνωστές βελγικές μπύρες σε όλους τους επισκέπτες. Αν και οι μπύρες είναι δωρεάν, ακόμη και στις οικονομικές θέσεις, η business θέσεις είναι αυτές που θα απολαύσουν πραγματικά το καλύτερο μέρος.

Διαβάστε ακόμα:  Δύο ελληνικοί προορισμοί στη λίστα με τους καλύτερους άγνωστους οικισμούς της Ευρώπης

Εκτός από την εξαιρετική γευστική εμπειρία, οι Brussels Airlines φέρνουν για πρώτη φορά στον “αέρα” ένα βελγικό walk-up bar, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την καμπίνα Business Class, προσφέροντας διάσημες βελγικές μπύρες καθώς και την ευκαιρία για να συνδεθείτε με άλλους ταξιδιώτες.

Το πρώτο από αυτά τα πρόσφατα ανακαινισμένα αεροσκάφη πιθανόν θα πετάξει τον Απρίλιο, αλλά οι συγκεκριμένες διαδρομές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ