Αυτό το στέκι στο Θησείο με την αξιοζήλευτη θέα, δεν μπορείς να το χάσεις!

Chocolat Royal… an experience of the senses in the center of Athens

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, στο κέντρο τη Αθήνας σε ένα υπέροχο κτήριο τριών ορόφων επί του πεζόδρομου της Απ. Παύλου στο Θησείο σε τετ α τετ με την Ακρόπολη. Φέτος το συναντήσαμε άκρως ανανεωμένο όσο αφορά στο design. Το Chocolat Royal είναι αρχικά καφετέρια όπου θα βρεθείτε από το πρωί για εξαιρετικό Jacobs Selezione καφέ στα τραπεζάκια του πεζόδρομου όπως και για τις απολαυστικές επιλογές του brunch (καθημερινά 11:00-18:00).

Στη συνέχεια μετατρέπεται σε bar με πλούσια κάβα, premium ετικέτες και signature cocktail list. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο εστιατόριο στο 2ο όροφο του Chocolat Royal, το C-Restaurant που παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ανανεωμένη κάρτα lunch και dinner δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας του γνωστού chef Σπύρου Μάλλιου, ενώ διθυραμβικά είναι τα σχόλια της για τα γλυκά του μενού του ζαχαροπλάστη Χαράλαμπου Καλογιάννη.

Από την άλλη, στο ισόγειο λειτουργεί το ανανεωμένο και εξειδικευμένο wine bar, “Wine Station” υπό την καθοδήγηση ενός από τους καλύτερους οινολόγους, τον Δημήτρη Σπυρόπουλο και παρουσιάζει μια υποδειγματική λίστα 150 ετικετών ελληνικού αμπελώνα, που όλες διατίθενται και σε ποτήρι αφού χρησιμοποιείται το Coravin Wine System το οποίο διατηρεί τη γεύση του κρασιού αναλλοίωτη!

Highlight: Το Chocolat Royal έχει ένα από τα πραγματοποιούνται οινογευσίες παρουσιάζοντας κάθε φορά παραγωγούς αλλά και τον οινοπολιτισμό συνδυαστικά με προτάσεις ιδιαίτερων γεύσεων.

Βest seller: Το cheesecake. Δεν έχετε δοκιμάσει καλύτερο!

Must taste: Το αρνί κότσι αργοψημένο στον φούρνο, που συνοδεύεται με φρέσκα νιόκι πατάτας, το rib eye steak στη σχάρα με σάλτσα πιπεριού, σπαράγγια και πατάτες baby, το μελωμένο χοιρινό με σαγκρία και δεντρολίβανο και πουρέ γλυκοπατάτας και τα ριζότο.

Ωράριο: Καθημερινά 09:00-02:30
Διεύθυνση: Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο, T. 210 3469077
 Chocolat Royal Thisio,  chocolat_royal, Site: www.chocolatroyal.gr

Δείτε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ