Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
36.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΑυτές είναι οι 20 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2021

Αυτές είναι οι 20 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2021

Ο κορονοϊός μάς ταλαιπώρησε και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί, μας στέρησε τα ταξίδια το έτος που πέρασε, αλλά και το 2021 σίγουρα θα γίνουν με διαφορετικό τρόπο, ωστόσο εμείς έχουμε τη λίστα με τις 20 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, που προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται ο επιβάτης για να κάνει restart στα ταξίδια…

Το AirlineRatings, που παρακολουθεί 385 αερομεταφορείς από ολόκληρο τον κόσμο, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2021 λαμβάνοντας υπόψη του τους εξής παράγοντες:αεροπορικά ατυχήματα, αρχεία σοβαρών συμβάντων και ηλικία αεροσκαφών.

- Advertisement -

Η λίστα με τις 20 ασφαλέστερες αεροπορικές

Για το 2021 την πρώτη θέση λαμβάνει η αυστραλιανή Qantas εξαιτίας κυρίως του γεγονότος ότι εκπαίδευσε εκ νέου τους πιλότους της πριν από την επιστροφή τους στο πιλοτήριο μετά τη λήξη της πανδημίας, με μαθήματα έξι ημερών. Μάλιστα ήταν η πρώτη εταιρεία που διοργάνωσε τα ξίδια με προορισμό το πουθενά, με ποικίλλες αντιδράσεις. Η λίστα λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής:

qantas αεροπλάνο πτήση πάνω από τα σύννεφα

1. Qantas

2. Qatar Airways

3. Air New Zealand

4. Singapore Airlines

5. Emirates

6. EVA Air

7. Etihad Airways

8. Alaska Airlines

9. Cathay Pacific Airways

10. British Airways

11. Virgin Australia/Virgin Atlantic

12. Hawaiian Airlines

13. Southwest Airlines

14. Delta Air Lines

15. American Airlines

16. SAS

17. Finnair

18. Lufthansa

19. KLM

20. United Airlines

Η AEGEAN κάνει πιο ασφαλή τα ταξίδια

Με επίκεντρο τους επιβάτες και την προστασία τους και σκοπό να παραμείνει το αεροπορικό ταξίδι ασφαλές, η AEGEAN βρίσκει τρόπους για να προσφέρει επιπλέον ασφάλεια!

Η AEGEAN κάνει περισσότερο ασφαλή τα ταξίδια, συστήνοντας στο επιβατικό κοινό τους Hygiene Attendants, που θα φροντίζουν για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και ασφάλεις κατά την πτήση.

Aegean ασφαλή ταξίδια

Οι Hygiene Attendants φέρουν ειδικό αναγνωριστικό σήμα και βοηθούν τους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού να ακολουθήσουν, όλοι, τα αναγκαία μέτρα προστασίας, καθιστώντας το αεροπλάνο το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες τους, αλλά και για το προσωπικό εξυπηρέτησης της εταιρείας.

Φροντίζουν για την ασφάλεια των επιβατών

Πάντα κοντά στον επιβάτη, με χαμόγελο, αλλά και κατανόηση στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, οι Hygiene Attendants υπενθυμίζουν σε όλους τους επιβάτες:

αεροδρόμιο τουρίστας με μάσκα

• τη σωστή και συνεχή χρήση της μάσκας από όλους, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, φροντίζοντας παράλληλα για την ομαλή διαχείριση συγκεκριμένων περιστάσεων, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια κατανάλωσης του προσφερόμενου ροφήματος και snack
• την τήρηση των αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αεροσκάφος και τον περιορισμό της κινητικότητας των επιβατών κατά την πτήση και απαντούν σε τυχόν ερωτήματα των επιβατών για θέματα όπως μέτρα και διαδικασίες προστασίας, διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης αεροσκαφών, κυκλοφορία του αέρα εντός καμπίνας, κ.ά.

Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης

“Καθώς τα νέα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού έχουν αλλάξει τη ζωή όλων μας και όπως είναι φυσικό και το αεροπορικό ταξίδι, όλοι εμείς στην AEGEAN, εργαζόμαστε καθημερινά για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, τη ζεστασιά και τη φροντίδα που σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

WindowSwap: Με ένα κλικ θα απολαύσετε υπέροχη θέα από τα… παράθυρα του κόσμου!

Οι Hygiene Attendants θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να ταξιδεύετε με περισσότερη σιγουριά και ηρεμία, συμβάλλοντας στην τήρηση των αναγκαίων μέτρων προφύλαξης και ασφάλειας όλων μας.

φαγητόαεροπλάνου σε δίσκο θέση

Άλλωστε, σύμφωνα πάντα με πρόσφατες μελέτες που δημοσιοποιούνται, το αεροπορικό ταξίδι εξακολουθεί να παραμένει ασφαλές, καθώς ο κίνδυνος ενός επιβάτη να προσβληθεί από τον COVID 19 μέσα σε αεροσκάφος, αποδεικνύεται πολύ χαμηλός», δήλωσε ο κ.Γιάννης Τζοβάνης, Διευθυντής Πληρωμάτων Καμπίνας της AEGEAN.

Η δέσμευση και η φροντίδα της AEGEAN για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων και των επιβατών της, αποτέλεσε απόλυτη προτεραιότητα από την έναρξη της πανδημίας, ενισχύοντας τους τακτικούς καθαρισμούς των αεροσκαφών μεταξύ όλων των πτήσεων και εντατικοποιώντας τις διαδικασίες απολύμανσης.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,187 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ