Αυτό είναι το εστιατόριο του Σταμάτη Κωβαίου από το Master Chef, για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας!

Τον Σταμάτη Κωβαίο τον γνωρίζουμε από την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι μαγειρικής, Master Chef 3. O ίδιος εμφανίστηκε και στο Master Chef 4, αυτή τη φορά όχι ως διαγωνιζόμενος, αλλά ως οικοδεσπότης στο εστιατόριό του, ένα μέρος ιδανικό για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας!

Ο λόγος για το Buffalo Prive, το αγαπημένο steak house στη Γλυφάδα που ξεχωρίζει καθώς σερβίρει τις πιο premium κοπές από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο.

Buffalo Prive, Γλυφάδα

Ένας χώρος που το παραδοσιακό συναντάει το μοντέρνο, με ιδιαίτερα πιάτα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα κρέατα που θα βρείτε στο μαγαζί προέρχονται εκτός από την Ελλάδα, και από την Αργεντινή, την Αυστραλία, την Ουρουγουάη, την Ισπανία και τη Σκωτία. Στο μενού θα βρείτε φυσικά και ιδιαίτερα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και εκλεκτά κρασιά.

Διαβάστε ακόμα:  Ανακαλύψτε τοπία μαγευτικής ομορφιάς της Ελλάδας, με συνοδοιπόρο το εκλεπτυσμένο

Ανακαλύψτε, επίσης, σε ποια εστιατόρια θα φάτε από τα χεράκια των κριτών του Master Chef!

Buffalo Prive κρέας

Στο Buffalo Prive όλες οι πρώτες ύλες βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας, για να διαπιστώσετε την ποιότητα, να διαλέξετε και να δημιουργήσετε δικά σας πιάτα επιλέγοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει ο σεφ για να σας μαγειρέψει.

Buffalo Prive κρέατα
Buffalo Prive steak house

Η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι να κάνει ο επισκέπτης ένα ταξίδι με τους αγαπημένους του με απολαυστικά πιάτα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο. Γι’αυτό επιλέγουν για όλους εσάς ότι πιο ιδιαίτερη κοπή κρέατος είναι σπάνια και απολαυστική!

Φωτογραφίες: Facebook Buffalo Prive Glyfada

- Advertisement -

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ