Σιδηροδρομικός σταθμός Amsterdam Centraal

Σύμφωνα με ορισμένες νέες έρευνες, αυτοί οι σιδηροδρομικοί κόμβοι έχουν τις καλύτερες κριτικές Google στην Ευρώπη.

Σίγουρα, ένας κόμβος που είναι εύκολος στην πλοήγηση και όπου οι υπηρεσίες τείνουν να αναχωρούν στην ώρα τους είναι αρκετά βολικός, αλλά αυτοί που συνδυάζουν οργανωμένη ουσία με αρχιτεκτονικό στυλ πρέπει να είναι οι πιο εντυπωσιακοί σταθμοί από όλους.

Και το Bounce , μια πλατφόρμα αποθήκευσης αποσκευών, έκανε μια νέα έρευνα για να ανακαλύψει ποιοι ευρωπαϊκοί σταθμοί είναι οι καλύτεροι (πιο συγκεκριμένα, ποιοι έχουν την υψηλότερη βαθμολογία στο Google) και ήταν το Amsterdam Centraal που ανέβηκε στην κορυφή. Με βαθμολογία 4,5 στα 5, αυτός ο σταθμός είναι γεμάτος από το μεγαλείο της γοτθικής, της αναγέννησης και της μοντέρνας αρχιτεκτονικής και είναι ένας κόμβος που βασίζονται πολύ στους τουρίστες και τους επιβάτες, χάρη στην κεντρική του θέση.

Στη δεύτερη θέση, είναι το Ζυρίχη Hauptbahnhof, το οποίο, σύμφωνα με τον δείκτη του σιδηροδρομικού σταθμού της εταιρείας , είναι ο πιο δημοφιλής στην Ευρώπη συνολικά και έχει βαθμολογία 4,4 στο Google, ισοβαθμώντας με την Utrecht Central, ο συγκοινωνιακός κόμβος της Ουτρέχτης της Ολλανδίας.

Στην τέταρτη θέση, βρίσκεται το Berlin Hauptbahnhof στο Βερολίνο ισοδυναμεί με τρεις διαφορετικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς του Λονδίνου – Liverpool Street , Victoria και Waterloo , που σημείωσαν 4,3 στα 5.

Αυτή είναι η λίστα με τους 10 σιδηροδρομικούς σταθμούς με την καλύτερη βαθμολογία στην Ευρώπη (εκτός από την πρώτη θέση που βρίσκεται Amsterdam Centraal σε όλες τις άλλες θέσεις ισοδυναμούν 2 ή και περισσότεροι σταθμοί)

  • Amsterdam Centraal
  • Zürich Hauptbahnhof & Utrecht Centraal
  • Berlin Hauptbahnhof & Liverpool Street & London VictoriaLondon Waterloo
  • Torino Porta Nuova & Κεντρικός Σταθμός του Ελσίνκι
  • Milano Centrale & Madrid Atocha

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ